Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.088 Makaleler 8 Çözümler 297 28 Eylül 2020 #11 Iana, güzel hocam. Çok güzel. Öyle böyle değil. Aşırı güzel. Yeteneğini kullanmayı becerebilirseniz alınabilir. Şahsen favori operatörümdür.
Iana, güzel hocam. Çok güzel. Öyle böyle değil. Aşırı güzel. Yeteneğini kullanmayı becerebilirseniz alınabilir. Şahsen favori operatörümdür.
qodexTr07 Megapat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #12 buzdolabi102 dedi: Büyük ihtimalle zero alacağım ancak Iana sizce nasıl, özel yeteneği de hoş duruyor. Genişletmek için tıkla... Zero'yu bilmiyorum bir süredir girmediğim için. Ama Iana gerçekten güzel bir karakter, özel yeteneği pek çok karakterden daha işlevsel.
buzdolabi102 dedi: Büyük ihtimalle zero alacağım ancak Iana sizce nasıl, özel yeteneği de hoş duruyor. Genişletmek için tıkla... Zero'yu bilmiyorum bir süredir girmediğim için. Ama Iana gerçekten güzel bir karakter, özel yeteneği pek çok karakterden daha işlevsel.
5 53689 Kilopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 426 Çözümler 3 28 Eylül 2020 #13 Avantaj sağlayan op. Demişsiniz o zaman dokaebi ve capitao açın onlar size avantaj sağlar. İyi oyunlar.
Avantaj sağlayan op. Demişsiniz o zaman dokaebi ve capitao açın onlar size avantaj sağlar. İyi oyunlar.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 28 Eylül 2020 #15 Eğer rush seviyorsanız ve iyiyseniz Ying öneririm. Çok faydalı.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 28 Eylül 2020 #16 Agresif bir oyuncuysanız Amaru. Rush yapan bir oyuncuysanız Ying. Sniper oynayabilirim dersen Kali. Doğru düzgün kullanabileceksen Iana avantaj sağlar. Özelliği ve F90 silahı ile favorilerimden biri olan Gridlock. Oyuna yeni eklenen güçlü silahı ve çok iyi olan özelliği ile Zero. Benim favorim Zofia. Güçlü silahlar, işe yarar özellik injure olduktan sonra kendini kaldırabilme gibi nedenler yüzünden. Gridlock da öneririm.
Agresif bir oyuncuysanız Amaru. Rush yapan bir oyuncuysanız Ying. Sniper oynayabilirim dersen Kali. Doğru düzgün kullanabileceksen Iana avantaj sağlar. Özelliği ve F90 silahı ile favorilerimden biri olan Gridlock. Oyuna yeni eklenen güçlü silahı ve çok iyi olan özelliği ile Zero. Benim favorim Zofia. Güçlü silahlar, işe yarar özellik injure olduktan sonra kendini kaldırabilme gibi nedenler yüzünden. Gridlock da öneririm.