Rainbow Six: Siege oyununda ses gitmiyor

Talha_3859

Decipat
Rainbow Six: Siege oyununda yeni mikrofon alınca sesim gitmiyor ama ismim sağ tarafta gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef hocam olmadı.
Pcye ses gittiğine eminsen muhtemelen oyundan kaynaklıdır. Whatsapp pcye yüklüyse oradan bir ses kaydı atabilirsin. Ses varsa oyunda sorun vardır. Bir de şöyle bir durum olabilir. PC'nin mevcut ses alıcısıyla oyundaki ses alıcısı aynı olmak zorunda. Veya PC'de ses alıcısını mikrofon yap. Oyunda da varsayılanı seçme. Oyunda da mikrofonu seç. Bu arada oyunun bugu falan da olabilir. Çok oynadım oradan biliyorum.

PC'ye ses gittiğine eminsen muhtemelen oyundan kaynaklıdır. WhatsApp PC'ye yüklüyse oradan bir ses kaydı atabilirsin. Ses varsa oyunda sorun vardır. Bir de şöyle bir durum olabilir. PC'nin mevcut ses alıcısıyla oyundaki ses alıcısı aynı olmak zorunda. Veya PC'de ses alıcısını mikrofon yap. Oyunda da varsayılanı seçme. Oyunda da mikrofonu seç. Bu arada oyunun bugu falan da olabilir. Çok oynadım oradan biliyorum.

Discord'dan sesim gidiyor oyunda mikrofon seçmeme rağmen maalesef sesim gitmiyor büyük ihtimalle oyundan kaynaklı zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı