Rainbow Six Siege Ping Sorunu

hocam bunu onlara nasıl anlatabiliriz bu sorunu çözmeleri gerekmiyor mu derdimizi nasıl anlatabiliriz onlara.
:)
Tabii ki çözmeleri gerekiyor hocam. Anlatmasına anlatırsınız da çözerler mi? Açık açık söyleyeyim ben size. Çözmezler. Adamlar farkında zaten böyle bir problem olduğunun. Ben de bu firmadan hizmet aldım, aynı şekilde bende de sıkıntı vardı sizin gibi. Network operasyon müdürü ile bile görüştüm defalarca. Tam olarak hangi cihazlarda sıkıntı olduğunu anlattım. Sorunu kabul ettiler, bize biraz süre verin dediler. Oyaladılar bir süre. Çözülen en ufak bir şey olmadı. Ha tamam bu o kadar kolay çözülecek bir şey değil, cihazlar yanlış konfigüre edilmiş, bunları çözmek büyük masraf ve teknik bilgi ister. Yine de bu kadar müşterisi olan bir firma. İnsan düşünmeden edemiyor yine de. Bakın ben bu sıkıntıları yaşadığım zaman Kasım 2018 idi. Aradan kaç ay geçmiş hala aynı sorunlar yaşanıyor aynı firmada. Çözüm beklemek hayalcilik olur. Yapabileceğiniz tek şey var: başka bir ISS'ye geçmek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı