ASUS router DDNS sorunu

AX82U üzerinde VLAN ayarı bulunmuyor ne yazık ki, NAT ayarı ise simetrik veya fullcone olarak ayarlayabiliyorum.

İnternet Bağlantısı sayfasında aşağılarda VLAN ayarları olması gerek.
NAT varsayılanda kalsın.

Köprü modundaki modemin ayarlarını da atabilir misiniz?

ASUS DSL-N16 VDSL bir modem ile internete bağlanıyorum. Bu modemime ek yeni RT-AX82u router aldım. DDNS ile kendi bulutumu yapmaktı amacım. Ancak bugün kurulum gerçekleştirdiğimde modemim sıkıntısız bir şekilde DDNS sunucusuna bağlanırken router geçersiz IP hatası ve "kablosuz yönlendirici şu anda özel bir WAN IP adresi kullanır. Bu yönlendirici çoklu NAT ortamında olabilir ve DDNS hizmeti bu ortamda çalışamaz." sorunu alıyorum. Sorunum büyük ihtimal ile DHCP ile Router'a başka bir IP tanımlanmasından kaynaklanıyor ancak sorunu nasıl çözeceğimi bilemiyorum. Yardımcısı olursanız sevinirim.

Merhaba, sorun ile alakalı çözüme ulaştınız mı?

ASUS DSL-N16 VDSL bir modem ile internete bağlanıyorum. Bu modemime ek yeni RT-AX82U router aldım. DDNS ile kendi bulutumu yapmaktı amacım. Ancak bugün kurulum gerçekleştirdiğimde modemim sıkıntısız bir şekilde DDNS sunucusuna bağlanırken router geçersiz IP hatası ve "Kablosuz yönlendirici şu anda özel bir WAN IP adresi kullanır. Bu yönlendirici çoklu NAT ortamında olabilir ve DDNS hizmeti bu ortamda çalışamaz." sorunu alıyorum. Sorunum büyük ihtimal ile DHCP ile Router'a başka bir IP tanımlanmasından kaynaklanıyor ancak sorunu nasıl çözeceğimi bilemiyorum. Yardımcısı olursanız sevinirim.
Hocam bu sorunu hala yaşıyormusunuz rica etsem yardımcı olurmusunuz?

ASUS DSL-N16 VDSL bir modem ile internete bağlanıyorum. Bu modemime ek yeni RT-AX82U router aldım. DDNS ile kendi bulutumu yapmaktı amacım. Ancak bugün kurulum gerçekleştirdiğimde modemim sıkıntısız bir şekilde DDNS sunucusuna bağlanırken router geçersiz IP hatası ve "Kablosuz yönlendirici şu anda özel bir WAN IP adresi kullanır. Bu yönlendirici çoklu NAT ortamında olabilir ve DDNS hizmeti bu ortamda çalışamaz." sorunu alıyorum. Sorunum büyük ihtimal ile DHCP ile Router'a başka bir IP tanımlanmasından kaynaklanıyor ancak sorunu nasıl çözeceğimi bilemiyorum. Yardımcısı olursanız sevinirim.
hocam bu sorunuz hala yaşıyormusunuz çözüm bulduysanız yardımcı olabiilirmisinixz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı