Çözüldü Rainbow Six Siege Sabit 60 FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erkan-44

Hectopat
Yer
MALATYA
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX1070 ekran kartı kullanıyorum. Rainbow Six Siege adlı oyunda sabit 60 FPS'de kalıyor. Oyun içi VSYNC de kapalı ama FPS 60'ın üstüne çıkmıyor. PUBG ultrada 90-130 arası FPS alırken Rainbow'da 60 FPS almam imkansız. Ayarların hepsini kurcaladım hiçbir şekilde düzelmiyor. Şüphelendiğim bir şey var ama emin olamadım. Monitör aldım 144Hz ama daha gelmedi 1-2 gün içinde ulaşacak. O gelene kadar eski PC'deki monitörü bağladım ama bağlama şekli biraz degişik oldu. Ekran kartımın çıkışında VGA baglantısı olmadığı için HDMI çıkışınını ara kablo ile VGA yapıp monitöre bağladım. Bunun ile bağlatılı bir şeyler olabileceğinden şüpheleniyorum ama yanı sıra ekran kartının monitöre bağlantısı ile FPS'in hiçbir alakası olmadığını biliyorum. Düşüncem oyun içi ekranın 60Hz olduğunu algılayıp otomatik olarak VSYNC gibi bir sabitleme programı olduğu ama emin değilim. Bu konuda yardımcı olabilecek öneride bulunabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ayarlarında 60 FPS sabit yapmış olmalısınız kontrol edin.

Çözüm
Abi ben onu yaptım çözülmedi.
Sistemim:
  • GTX 1060 6 GB
  • i5 7500
  • 16 GB RAM
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodan bakabilirsin kardeşim sorunum benim böyle çözüldü çok gıcık bir sorun hayır takılması sorun değil fakat nedensizce ekran savruluyor. büyük ihitimal sizinkide çözlücektir ana ekran 60 fps göstercek ama oyun içinde düzelcek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı