SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 9 Kasım 2019 #1 Oyun esnasında map seslerini, kendi operatörümün ayak ve silah seslerini alabiliyorum. Onun dışında diğer sesler gelmiyor. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleme: 9 Kasım 2019
Oyun esnasında map seslerini, kendi operatörümün ayak ve silah seslerini alabiliyorum. Onun dışında diğer sesler gelmiyor. Ne yapmam gerekiyor?
iamakyazılı Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 237 9 Kasım 2019 #2 Ses sürücünüz güncel mi ? ve oyun ayarlarından sesin Hi-Fi olarak ayarlandığından emin olun. Artı 0 Eksi
himthresh Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #3 iamakyazılı dedi: Ses sürücünüz güncel mi? Ve oyun ayarlarından sesin hi-fi olarak ayarlandığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Kanka selam, aynı sorun bende de oldu. Windows 10 kullanıyorum. Nasıl düzeltirim? Yardımcı olabilecek misin? Artı 0 Eksi
iamakyazılı dedi: Ses sürücünüz güncel mi? Ve oyun ayarlarından sesin hi-fi olarak ayarlandığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Kanka selam, aynı sorun bende de oldu. Windows 10 kullanıyorum. Nasıl düzeltirim? Yardımcı olabilecek misin?
iamakyazılı Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 237 1 Ocak 2021 #4 himthresh dedi: Kanka selam, aynı sorun bende de oldu. Windows 10 kullanıyorum. Nasıl düzeltirim? Yardımcı olabilecek misin? Genişletmek için tıkla... Arkadaşa dediğim şeyleri uyguladın mı? Artı 0 Eksi
himthresh dedi: Kanka selam, aynı sorun bende de oldu. Windows 10 kullanıyorum. Nasıl düzeltirim? Yardımcı olabilecek misin? Genişletmek için tıkla... Arkadaşa dediğim şeyleri uyguladın mı?