Rainbow Six: Siege Standard Edition üzerine Deluxe Edition alınabilir mi?

Daha fazla  
Steam'den alınma R6S Standart Edition var ama ben Uplay üzerinde 45 lira verip bir daha Deluxe Edition almak istiyorum. Alabilir miyim? Alabiliyorsam bilgilerim geçer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim. Yeni yılınız kutlu olsun :)

Yaptığında işe yaramış mıydı? Ben eskiden R6 starter pack almıştım. Oyunu şu an doğru düzgün oynamaya başladım ve keşke zamanında operator edition alsaydım diyorum. Şu an aynı Steam hesabına operator Edition alamıyorum zaten R6 ya sahip olduğum için. Steam kütüphanemden oyunu kaldır desem ve tekrar almaya çalışsam ya da Epic Games veya Ubisoft'tan tekrar alsam aynı Ubisoft hesabına bağlanır mı? (Steam'den almak tercihim)
Bu konu hakkında bir video buldum, yorumlarda işe yaradığını söylemiş çok fazla kişi.

Son düzenleme:
Yaptığında işe yaramış mıydı? Ben eskiden R6 starter pack almıştım. Oyunu şu an doğru düzgün oynamaya başladım ve keşke zamanında operator edition alsaydım diyorum. Şu an aynı Steam hesabına operator Edition alamıyorum zaten R6 ya sahip olduğum için. Steam kütüphanemden oyunu kaldır desem ve tekrar almaya çalışsam ya da Epic Games veya Ubisoft'tan tekrar alsam aynı Ubisoft hesabına bağlanır mı? (Steam'den almak tercihim)
Bu konu hakkında bir video buldum, yorumlarda işe yaradığını söylemiş çok fazla kişi.
Reis sadece Ubisoft Connect (Uplay)' üzerinden ikincisi alabiliyorsun ve oluyor. Yani en azından postu açtığımda oluyordu şimdi oluyor mu bilmiyorum. Steam'den de satın alsan başka bir yerden de alsan Uplay'e bağlandığı için o hesaptan satın alırsan aynı profilden devam ediyor olması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı