Rainbow Six: Siege starter edition, standart edition yapılabilir mi?

ibrahimerror

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben bir süre önce Rainbow Six: Siege starter editionu Steam'dan almıştım. Şu anda 12500 Renownluk karakterlerden 9 adet elimde mevcut. Gerçekten karakter açması zor ve sıkıcı. Ben starter editionu steam hesabımdan kaldırıp standart alsam standart edition fiyatlarından kullanabilir miyim? Çünkü bildiğiniz üzere Uplay hesabımıza bağlanıyoruz. Bunu yapan bir video izledim lakin ne kadar güvenilir bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı alırken de kullanıcıya değil ekran kartı üreticilerine sorun madem ?
Neye celallendin anlamadım. Ama arkadaşın sorusu basit Steam'dan oyunu sildikten sonra önceden Uplay hesabı ile bağladığım hesapta Rainbow çalışır mı? Bunu basit kullanıcı bilemez. Tekniksel bir detay bu Uplay yetkilileri kontrol edebilir. Steam'dan aldığın zaman Uplay'e bağlanan oyunu kaldıramıyorsun. Teknik yetkililerin sunucu üzerinden halletmesi gereken bir sebep.
Üslubunuza dikkat edin. Sosyal medya diye bol keseden sallamayın.
Saygı İle İlgili Kompozisyon Kısa

Arkadaşlar Ubisoft'un destek sayfasında şöyle yazıyor:
"Standart Sürümü satın alırsam ilerlememi sürdürebilir miyim?
Evet. Starter Edition'da herhangi bir ilerleme ve Operatörler kilidi Standard Edition'a geçecektir.

Standard Edition'a kolayca yükseltebilir miyim?
En kolay yol, Standart Sürüm, ihtiyaçlarınıza en uygun R6 Kredileri paketi satın almak ve eksik Operatörlerin kilidini açmak kadar, tüm Orijinal Operatöre hızlı bir şekilde erişmektir.

Örneğin, 4920 R6 Credits paketini (£ 28.99 / 35 €) elde etmek, Attackers Bundle'ı (tüm 10 orijinal ATK'lar) ve Defender paketini (tüm 10 orijinal DEF'ler) ve seçtiğiniz ek içeriği anında açmanızı sağlar. "

Yani ben steam hesabımdan kaldırıp standard editionu alabilirim hemde DogukanBey arkadaşımızın dediği gibi de yapabilmekteyim. Hepinize teşekkür ederim.

Not: Destek sayfasından yaptığım alıntı çeviridir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı