Rainbow Six: Siege starter edition, standart edition yapılabilir mi?

ibrahimerror

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben bir süre önce Rainbow Six: Siege starter editionu Steam'dan almıştım. Şu anda 12500 Renownluk karakterlerden 9 adet elimde mevcut. Gerçekten karakter açması zor ve sıkıcı. Ben starter editionu steam hesabımdan kaldırıp standart alsam standart edition fiyatlarından kullanabilir miyim? Çünkü bildiğiniz üzere Uplay hesabımıza bağlanıyoruz. Bunu yapan bir video izledim lakin ne kadar güvenilir bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Ubisoft'un destek sayfasında şöyle yazıyor:
"Standart Sürümü satın alırsam ilerlememi sürdürebilir miyim?
Evet. Starter Edition'da herhangi bir ilerleme ve Operatörler kilidi Standard Edition'a geçecektir.

Standard Edition'a kolayca yükseltebilir miyim?
En kolay yol, Standart Sürüm, ihtiyaçlarınıza en uygun R6 Kredileri paketi satın almak ve eksik Operatörlerin kilidini açmak kadar, tüm Orijinal Operatöre hızlı bir şekilde erişmektir.

Örneğin, 4920 R6 Credits paketini (£ 28.99 / 35 €) elde etmek, Attackers Bundle'ı (tüm 10 orijinal ATK'lar) ve Defender paketini (tüm 10 orijinal DEF'ler) ve seçtiğiniz ek içeriği anında açmanızı sağlar. "

Yani ben steam hesabımdan kaldırıp standard editionu alabilirim hemde DogukanBey arkadaşımızın dediği gibi de yapabilmekteyim. Hepinize teşekkür ederim.

Not: Destek sayfasından yaptığım alıntı çeviridir.
Aklında olsun bütün operatörler açılmayacak. Sadece ilk 4 pakettekiler açılacak orjinal olanlar. Sezonlarla gelen YEAR 1 ve YEAR 2 gelecek olan YEAR 3 operatörleri açılmayacak. Zaten 9 karakteri açmışsınız. Geçiş yapmanız zararınıza olacaktır.

Aklında olsun bütün operatörler açılmayacak. Sadece ilk 4 pakettekiler açılacak orjinal olanlar. Sezonlarla gelen YEAR 1 ve YEAR 2 gelecek olan YEAR 3 operatörleri açılmayacak. Zaten 9 karakteri açmışsınız. Geçiş yapmanız zararınıza olacaktır.
Ben bu oyunu oynuyorum sadece şu anda ve 25000 renownlukları açmak istiyorum 12500 birikince direk harcıyorum. 2 günde 1 karakter açmak varken neden 2 haftada 1 açayım.

Ben bu oyunu oynuyorum sadece şu anda ve 25000 renownlukları açmak istiyorum 12500 birikince direk harcıyorum. 2 günde 1 karakter açmak varken neden 2 haftada 1 açayım.
Sadece orjinal olanları ucuza açacaksınız diğerlerini yine 25000 Renowa açacaksınız diye okumuştum. Standart kullanan birine sormanızda fayda var. Ben Starter kullanıyorum Year Pass'ım var.

Karakter açtıkça fiyat yükseliyor diye biliyorum. Bir bakayım. Sağolasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek bilgi sahibi olabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar sadece oyunun piyasaya sunulmasından itibaren bulunanlar yani ash bandit gibi karakterler 500-2000 renown arasında fiyatlandırılmış, diğer year 1 ve year 2 karakterleri standart editionda da 25000 renownmuş yani standart edition almama gerek yok. Kullanacağım 12500 renownlukları açıp dlc operatörlerine sonra geçicem hepinize teşekkürler .

Not: ben dlc operatör fiyatlarını 500-2000 renown arası zannediyordum.

Arkadaşlar sadece oyunun piyasaya sunulmasından itibaren bulunanlar yani ash bandit gibi karakterler 500-2000 renown arasında fiyatlandırılmış, diğer year 1 ve year 2 karakterleri standart editionda da 25000 renownmuş yani standart edition almama gerek yok. Kullanacağım 12500 renownlukları açıp dlc operatörlerine sonra geçicem hepinize teşekkürler .

Not: ben dlc operatör fiyatlarını 500-2000 renown arası zannediyordum.
Hatta ben de bugün okudum üstüne sen konu açmış oldun. Gereksiz pahalı bir paket o paraya Year Pass 3 alınır ve ya Y1 + Y2 operatörleri.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı