İade alabiliyorlar bazen, şansını dene. Almazlarsa dediğim gibi direkt kaldırıp Standart alabilirsin.
Evet iade edemezsin. Ben başlangıç paketi satın almıştım. 550 saatte 23 operatör açtım ve birsürü pahalı skinde aldım.Ama oyunu alalı 3-4 ay oldu benim bildiğim iade almazlar.
Oyunu 2 saat 10 dk oynamışım tek çare kaldırıp yeniden almak.Evet iade edemezsin. Ben başlangıç paketi satın almıştım. 550 saatte 23 operatör açtım ve birsürü pahalı skinde aldım.
Kaldırmak yerine yeni hesap alıp ileride belki başlangıç paketini smurf hesap olarak kullanabilirsin.Oyunu 2 saat 10 dk oynamışım tek çare kaldırıp yeniden almak.
Dediğiniz mantıklı ama ben oyunu kaldırmayı tercih edeceğim.Kaldırmak yerine yeni hesap alıp ileride belki başlangıç paketini smurf hesap olarak kullanabilirsin.
direk gold edition al hepsi sende olsun bence.Dediğiniz mantıklı ama ben oyunu kaldırmayı tercih edeceğim.
139Tl lik sürümü alacağım önerirmisiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.