Rainbow Six: Siege Steam hesabından kaldırıp başka bir sürüm alınırsa oyun sıfırlanır mı?

Kutmoon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam hesabımda Rainbow Six: Siege'in standart sürümü var ve ben bunu Deluxe'e yükseltmek istiyorum ve galiba oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldırmam gerekiyormuş o yeni sürümü alabilmem için. Ben şimdi bendeki normal sürümü hesabımdan kaldırıp yeni sürümü alırsam benim levelim oyun ilerlemelerim karakterlerim skinlerim her şey silinecek mi? Sıfırdan mı başlamış olacağım? Eğer böyle olacaksa başka bir yolu var mı bunları kaybetmeden almamın?

Daha önce de söylediğim gibi bunu yapabilmenin tek yolu kullandığın Ubisoft hesabına Deluxe versiyon satın almak. Steam üzerinde normal haline sahip olduğun için diğer versiyonları satın almana izin vermiyor ancak Ubisoft Store, Voidu veya gamebillet gibi yerlerden satın alıp Ubisoft hesabına tanımlarsan Steam'den girsen bile hesabın Deluxe içeriklerine sahip olacaktır.

Ustam indirim yok Ubisoft'un kendi hesabında ya da diğer yerlerde maalesef, onun yerine yeni bir Steam hesabı açıp oradan yeni Steam hesabına alsam oyunu o zaman oynayabilir miyim?

Yok hocam, Steam destek hiçbir şey yapamaz. Bu satıcının oyunu satma şekli ile alakalı bir durum.

Dostum yeni bir Steam hesabı açıp oradan yeni Steam hesabına alsam oyunu o zaman oynayabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı