SSD'de yüklü ancak sadece bende değil 1-2 arkadaşımda daha oluyor. Oyun anlık duruyor beni geri atıyor sonra tekrar devam ediyor. Yani çok bariz Lag giriyor.Oyun harddiskinizde yüklü ise harddisk testi yapın.
Hangi server da oynuyorsunuz ?SSD'de yüklü ancak sadece bende değil 1-2 arkadaşımda daha oluyor. Oyun anlık duruyor beni geri atıyor sonra tekrar devam ediyor. Yani çok bariz Lag giriyor.
Sunuculardan kaynaklı sürekli bir geriye atma olayı var, çok nadirde olsa yaşıyorum.SSD'de yüklü ancak sadece bende değil 1-2 arkadaşımda daha oluyor. Oyun anlık duruyor beni geri atıyor sonra tekrar devam ediyor. Yani çok bariz Lag giriyor.
Ben bir server ayarı yapmadım. Oyun nasıl indiyse o şekilde oynuyorum. Ama sanırım klasik olarak Avrupa'dır.Hangi server da oynuyorsunuz ?
Ama çok sinir bozucu. 1-2 oyun sıkıntı yok 3. oyuna geçince takılmaya başlıyor.Bu R6 ile alakalı bir bug. Oyunu yeniden başlatın düzeliyor bazen.
Ayarlar sekmesinden görebiliyorsunuz diye biliyorum. Eğer NA yazıyorsa EU olarak çevirin lütfen.Ben bir server ayarı yapmadım. Oyun nasıl indiyse o şekilde oynuyorum. Ama sanırım klasik olarak Avrupa'dır.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.