Rainbow Six Siege Tavsiyeleri

FPS oyunlarıyla pek arası olmayan biri için oynaması zor bir oyun, oyun zaten iyi bir aim ve refleks istiyor, üstüne bir de detaylı haritalar ve çeşitli özellikler, araçlar, gereçler, mekanikler falan var. Sadece bir haritada ustalaşmak için bile belki de yüzlerce raunt oynamalısın.

Saldırıda fuze gibi,savunmada echo,lesion gibi karakterleri oynamanızı öneririm çünkü aiminiz kötü olsa da rahatlıkla oynanabiliyor.Her seferinde kafadan vurmaya çalış çünkü eğer karşıda eğer şu zırh veren karakter(adını unuttum) olmazsa her türlü ölüyor eğer varsa bayılıyor.

Rainbow Six oynayan CS:GO kolaylıkla oynar. Rainbow Six daha çok beyin gerektiriyor çünkü.
Ayrıca mikrofonuna bağıran bebekler yok.
Aynen bende o yüzden pek CS:GO oynayasım yok.
FPS oyunlarıyla pek arası olmayan biri için oynaması zor bir oyun, oyun zaten iyi bir aim ve refleks istiyor, üstüne bir de detaylı haritalar ve çeşitli özellikler, araçlar, gereçler, mekanikler falan var. Sadece bir haritada ustalaşmak için bile belki de yüzlerce raunt oynamalısın.
Zorla başlamak istiyorum. Sabırlı biriyim.
Eğitim alanı var ve botlara karşı 5 kişilik veya 1 kişilik girebildiğin bir mod var. Ben oradan alıştırma yapıyorum oynamadan önce.
Oyunda Deluxe edition tarzı şeyler var. Onları almam bir işime yarar mı? Yoksa sadece silah skin tarzı şeyler mi veriyor?

Oyunda Deluxe Edition tarzı şeyler var. Onları almam bir işime yarar mı? Yoksa sadece silah skin tarzı şeyler mi veriyor?

Karakter veriyor. Başlangıçta işe yarayabilir. Çok fark yoksa alınabilir.

• Oyun bir Online oyun.
  • Farklı oyun modları bulunuyor.
  • Siz oynadığınız elleri kazandıkça oyun parası geliyor, oyun parasıyla yeni karakterler açabiliryorsunuz.
  • Her karakterin kendine özel silaları ve yetenekleri mevcut.
  • Maça girdiğinizde önemli olan ilk şey rakiplere rushlamamalısınız. Bu bir sabır oyunu. Bekleyin onlar size gelsin.( Defence kısmında iseniz).
  • Önemli olan ikinci şey ise ses kasmak. Oyunun temeli buna kurulmuş.
  • 5 vs 5 oynuyorsunuz. Girdiğiniz oyun moduna göre el sayısı değişebiliyor.( genellikle 3'e ulaşan kazanıyor)
  • Defence kısmı bir binada saklanıyor, Attack kısmı ise onları öldürmeye çalışıyor.
  • Harita pek büyük değil. Açık alanda oynamıyorsunuz.

Oyunu kısacası bunlarla özetleyebilirim. Oyun zeka gerektiriyor.
İyi oyunlar.

• Oyun bir online oyun.
  • Farklı oyun modları bulunuyor.
  • Siz oynadığınız elleri kazandıkça oyun parası geliyor, oyun parasıyla yeni karakterler açabiliryorsunuz.
  • Her karakterin kendine özel silaları ve yetenekleri mevcut.
  • Maça girdiğinizde önemli olan ilk şey rakiplere rushlamamalısınız. Bu bir sabır oyunu. Bekleyin onlar size gelsin.( Defence kısmında iseniz).
  • Önemli olan ikinci şey ise ses kasmak. Oyunun temeli buna kurulmuş.
  • 5 vs 5 oynuyorsunuz. Girdiğiniz oyun moduna göre el sayısı değişebiliyor.( genellikle 3'e ulaşan kazanıyor)
  • Defence kısmı bir binada saklanıyor, Attack kısmı ise onları öldürmeye çalışıyor.
  • Harita pek büyük değil. Açık alanda oynamıyorsunuz.

Oyunu kısacası bunlarla özetleyebilirim. Bazı takım arkadaşları toxic olabiliyor, muteleyeblirsiniz yoksa kanser olma ihtimali var.
İyi oyunlar
Oyunun benim ilgisini çekmesinin bir yanı da roundlar kısaymış sanırsam okuduğuma göre. 15-20 dakika maç oynamak beni aşırı bayıyor.

Zorla başlamak istiyorum. Sabırlı biriyim.

Oyunda Deluxe edition tarzı şeyler var. Onları almam bir işime yarar mı? Yoksa sadece silah skin tarzı şeyler mi veriyor?
Kesinlikle Deluxe al çünkü eğer almazsan karakter açmak aşırı zor oluyor ve eğer alırsan 10 tane falan karakter veriyor.Bende deluxe arkadaşımda normal vardı.Hep onla oynamama ve o daha iyi oynamasına rağmen onun 5 karakteri varken benim 20 karakterim vardı.

Merhabalar.

Daha önceden FPS tarzı çok rekabetçi oyunlar oynamadım. Aim olarak pek iyi değilim. İnternetten R6 videolarına baktım ama çok aşırı uzun ve sıkıcılar. 20-25 bölüm çeken bile var. Oyunda bilmem gereken önemli yerleri söyler misiniz?
R6'yı kısa yoldan öğrenmenizin bir yolu yok. Öncelikle karakterleri öğreten videoları izleyin. Sonra oynaya oynaya haritaları çözmeniz lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı