Rainbow Six Siege tek başına oynanabilecek bir oyun mu?

262364

Megapat
Makaleler
17
Arkadaşlar şu sıralar canım gereğinden fazla FPS oyunu çekiyor. Valorant'a tekrar başlayayım dedim 2 gün dayanabildim kitlesi gerçekten berbat, çocuk kitlesinden ziyade beyni gelişmemiş insan dolu ve her oyun tüm takımı engellemekten ve infosuz oynamaktan sıkıldığım için sildim. CS:GO'da 1200 günü aşkın bir banım var bu yüzden onu da oynayamıyorum.

Tek başıma R6 başlayayım diye düşünüyorum ancak sanırım eşleştirme sistemi biraz sorunlu gibi yani acemi olarak başladığım oyunda ilk oyundan tabiri caizse bordo bereli gibi adam gelebilir gibi. Sizce tek başına oynanabilecek bir oyun mu?

Arkadaşlar şu sıralar canım gereğinden fazla FPS oyunu çekiyor. Valorant'a tekrar başlayayım dedim 2 gün dayanabildim kitlesi gerçekten berbat, çocuk kitlesinden ziyade beyni gelişmemiş insan dolu ve her oyun tüm takımı engellemekten ve infosuz oynamaktan sıkıldığım için sildim. CS:GO'da 1200 günü aşkın bir banım var bu yüzden onu da oynayamıyorum.

Tek başıma R6 başlayayım diye düşünüyorum ancak sanırım eşleştirme sistemi biraz sorunlu gibi yani acemi olarak başladığım oyunda ilk oyundan tabiri caizse bordo bereli gibi adam gelebilir gibi. Sizce tek başına oynanabilecek bir oyun mu?

Kendim tek başıma 4-5 saat deneyimledim. Ekiple oynamak kadar sarmasa da tek başına da oynanıyor.

Temel düzeyde ingilizcen varsa evet tek başına da oynayabilirsin, takımla girmediğinde her oyunda olduğu gibi abuk subuk insanlar denk gelir takımına en fazla.

Tek başına gayet eğlenceli ama birden fazla kişiyle çok daha fazla zevk alırsın.

Tek oynayacaksan sinirin bozulabilir. Genelde herkes ayrı takılıyor.

Amacım rank kasmak değil. Rekabetçi takılan birisi değilim, günde maksimum 2-3 saat oynar çıkarım diye düşünüyorum.

2-3 yıl genel olarak tek oynadım. Arada bir arkadaşlarla rekabetçi giriyordum ama şu an oyunu bıraktım desem yanlış olmaz sanırım arada nadiren takımla ölüm modu için giriyorum. Onun dışına oyuna girmiyorum bir yıldır. Sebebi hızlı maçta (casual) artık sürekli devam eden oyuna sokmaya başladı ve bu gına getirici bir şey sürekli devam eden oyuna, eksik oyunculu oyuna girmek istemiyorum. Üstelik sürekli casualdan çıkan oyuncular için bir yaptırımda yok.

Başlangıç için hangi paketi alınmalı sizce?

Bu arada başka önerileriniz varsa onlara da bakabilirim.

Deluxe veya operatör paketi almanız iyi olur. Aralarında sadece karakter farkı var ve karakterleri açmanız yorucu olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı