Rainbow Six Siege Tekrar İndirme Sorunu

emirkaratasss57

Hectopat
Daha fazla  
Evet şu anda böyle bir şey olduğuna inanamıyorum 3 gün önce R6 aldım indirmeye başladım 50GB indirdim bu sabah bilgisayarı açtığımda ne göreyim indirme sıfırlanmış! Bunun bir çözüm yolu var mı yoksa yine 50GB inmesini mi bekleyeceğim ?
Dosyaları doğruladım hiçbir şeye yaramadı neyse iade edeceğim artık steam kadar rezil bir platform yok.

Şimdi Rainbow' un dosyasını silinmeyecek bir yere yedekle.
Yedekledikten sonra Steam' a gir ve oyunun dosyalarını sil.
Silinince oyunun kurulu olduğu steam/steamapss/common' a git (yanlış yazmış olabilirim. anldın ama sen :D)
Orada Rainbow'un klasörü var onu da elle sil.
Şimdi görev yöneticisinden steamla ilgili her şeyi durdur
Yedeklediğin Rainbow dosyasını common'a at.
Steam'a gir oyunu yükle de şu kadar yer ayrılacak falan yazıyor tamam falan de geç o zaten yükleyecek

Ne kadar indirirsen indir duraklatmış olsanız bile indirme tamamlanmadan bilgisayarı kapatırsanız tekrar açtığınızda baştan indirme yapıyor.. Özellikle Pubg ve R6'da...

Gece 05.00 da bilgisayarı her zamanki gibi normal bir şekilde indirmeyi duraklatıp kapattım.
Şimdi Rainbow' un dosyasını silinmeyecek bir yere yedekle.
Yedekledikten sonra Steam' a gir ve oyunun dosyalarını sil.
Silinince oyunun kurulu olduğu steam/steamapss/common' a git (yanlış yazmış olabilirim. anldın ama sen :D)
Orada Rainbow'un klasörü var onu da elle sil.
Şimdi görev yöneticisinden steamla ilgili her şeyi durdur
Yedeklediğin Rainbow dosyasını common'a at.
Steam'a gir oyunu yükle de şu kadar yer ayrılacak falan yazıyor tamam falan de geç o zaten yükleyecek
R6 55gb ben ise 50gb indirmiştim r6 klasörü boş

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı