Cemalettinbayraktar
Kilopat
Daha fazla
Windows isteğe bağlı güncelleştirmeleri denetleyip güncelleyerek Ubisoft'tan tekrar indirmeyi dener misin?Ubisoft'tan Tom Clancy's aldım. Oyun kütüphanemde gözüküyor, indir diyorum böyle hata veriyor. Çözümü nedir oynayamayacak mıyım oyunu? Ne yapmak lazım?
VCRedist paketlerini indir.
Steam'den veya Ubisoft'dan alsan da bir başka oyuncuyu oyuna davet etmek için Ubisoft Connect'den eklemen gerekli.@BerzerkFrost
Hocam ben 5 yıl önce Steam'den aldım giriyorum sorun yok.
Arkadaşa aldık bugün Ubisoft magazasında indirimdeydi aldık kütüphanesine geldi ama indir değince bu sorun çıkıyormuş.
1. bu sorunu nasıl hallederiz.
2. Ubisoft'tan kurunca Steam gerek var mı ve Steam'deki kişi ile beraber oynayabiliyor muyuz farkı var mı yok diye biliyorum ama.
Teşekkürler tahmin ettiğim gibi olduSteam'den veya Ubisoft'dan alsan da bir başka oyuncuyu oyuna davet etmek için Ubisoft Connect'den eklemen gerekli.
Steam'den veya Ubisoft'dan alsan da bir başka oyuncuyu oyuna davet etmek için Ubisoft Connect'den eklemen gerekli.
olmuyor yine aynı yok mu çözümü bildiğinizVCRedist paketlerini indir.
Ubisoft'tan Tom Clancy's aldım. Oyun kütüphanemde gözüküyor, indir diyorum böyle hata veriyor. Çözümü nedir oynayamayacak mıyım oyunu? Ne yapmak lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.