Rainbow Six: Siege Ubisoft Connect Microsoft C++ hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
sakarya/akyazı
Daha fazla  
Ubisoft'tan Tom Clancy's aldım. Oyun kütüphanemde gözüküyor, indir diyorum böyle hata veriyor. Çözümü nedir oynayamayacak mıyım oyunu? Ne yapmak lazım?

Dosya Ekleri

• 308653482_5554596351327256_5585237207991131551_n.jpg
    308653482_5554596351327256_5585237207991131551_n.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Ubisoft'tan Tom Clancy's aldım. Oyun kütüphanemde gözüküyor, indir diyorum böyle hata veriyor. Çözümü nedir oynayamayacak mıyım oyunu? Ne yapmak lazım?
Windows isteğe bağlı güncelleştirmeleri denetleyip güncelleyerek Ubisoft'tan tekrar indirmeyi dener misin?

VCRedist paketlerini indir.

@BerzerkFrost
Hocam ben 5 yıl önce Steam'den aldım giriyorum sorun yok.
Arkadaşa aldık bugün Ubisoft magazasında indirimdeydi aldık kütüphanesine geldi ama indir değince bu sorun çıkıyormuş.
1. bu sorunu nasıl hallederiz.
2. Ubisoft'tan kurunca Steam gerek var mı ve Steam'deki kişi ile beraber oynayabiliyor muyuz farkı var mı yok diye biliyorum ama.

@BerzerkFrost
Hocam ben 5 yıl önce Steam'den aldım giriyorum sorun yok.
Arkadaşa aldık bugün Ubisoft magazasında indirimdeydi aldık kütüphanesine geldi ama indir değince bu sorun çıkıyormuş.
1. bu sorunu nasıl hallederiz.
2. Ubisoft'tan kurunca Steam gerek var mı ve Steam'deki kişi ile beraber oynayabiliyor muyuz farkı var mı yok diye biliyorum ama.
Steam'den veya Ubisoft'dan alsan da bir başka oyuncuyu oyuna davet etmek için Ubisoft Connect'den eklemen gerekli.

Son düzenleme:

İnternet sağlayıcınızla görüşüp güvenli interneti kapatın. Ya da Online işlemlerden de yapabilirsiniz. Benim de geçenlerde geldi başıma Ubisoft'ta o şekilde çözdüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı