Rainbow Six: Siege Ultimate Edition içeriği nedir?

codfanıyım

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, oyunu Ultimate editiona yükseltmek istiyorum. Fakat merak ettigim bir şey var. Bu Ultimate Edition'un içerigi tam olarak nedir? Şu an Battle Pass satın aldım. Battle Pass'te bir ilerleme kat eder miyim Ultimate Edition alırsam? Bir de bravo pack gibi şeyler gelir mi? Nedir içerigi?

Merhaba.
store.ubisoft.com sayfasından çevirerek aktarıyorum. Ultimate Edition paketleri önceden de vardı ve belirli dönemlerde satışa sunuluyor. Güncel hali şu şekilde;

Tüm haritalar açık (kapalı olan var mı hatırlamıyorum) 1 ile 7 yıl arasında ki 46 operatörün tamamına erişim. Oryx, Smoke, Lesion ve Sledge paketlerini içeren özel başlık ve üniformalar.
Pakete ilave olarak R6 uğurluğu, 600 R6 kredisi verecek. Oyun içi dükkanda %10 indirim, %5 nam takviyesi, Alfa paketi takviyesi ve sezonun yeni operatörlerine 7 gün erken erişim hakkı.

Battle Pass satın aldınız, ayrıca ilerleme vermez oyun sonu nam takviyesi ile destekleyebilir. Satın alınmalı mı diye soracak olursanız kesinlikle almanızı önermem.

Merhaba.
store.ubisoft.com sayfasından çevirerek aktarıyorum. Ultimate Edition paketleri önceden de vardı ve belirli dönemlerde satışa sunuluyor. Güncel hali şu şekilde;

Tüm haritalar açık (kapalı olan var mı hatırlamıyorum) 1 ile 7 yıl arasında ki 46 operatörün tamamına erişim. Oryx, Smoke, Lesion ve Sledge paketlerini içeren özel başlık ve üniformalar.
Pakete ilave olarak R6 uğurluğu, 600 R6 kredisi verecek. Oyun içi dükkanda %10 indirim, %5 nam takviyesi, Alfa paketi takviyesi ve sezonun yeni operatörlerine 7 gün erken erişim hakkı.

Battle Pass satın aldınız, ayrıca ilerleme vermez oyun sonu nam takviyesi ile destekleyebilir. Satın alınmalı mı diye soracak olursanız kesinlikle almanızı önermem.
neden peki alınmaz

Verdiği incik boncuk para etmez, 46 operatör için 1000 liradan fazla para ödeyeceksiniz. Buna gerek olduğunu düşünmüyorum. Oyunun seyri siz oyunu çözdükçe gelişiyor ve buna göre operatör alarak ilerliyor, öğreniyorsunuz. Kullanamadığınız bir çok operatör olacak. Diğer üyelerinde fikirlerini alın dilerseniz, acele etmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı