EA'in işidir.Bugün BF4 için de ağ hatası verdi sorun modemdedir belki diye modemi sıfırladım değişen bir şey yok BF4'de açılmıyor
İnşallah!Aynı sorun bende de var. Yeni gelecek güncelleme ile çözülecek diyor ubisoft.![]()
Ne zaman yazdılar bu cevabı ? Çünkü eğer bu küçük operatör (34mb) güncellemesiyse düzelmedi. Patch notes bile vermemişler umarım kasıtları o değildir. Bir de siz kendiniz bizzat mı görüştünüz yoksa bir yerde mi okudunuz ?Aynı sorun bende de var. Yeni gelecek güncelleme ile çözülecek diyor ubisoft.![]()
Sorun bende düzeldi arkadaşlar. Sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Ben Ubisoft'un dediğini yazdım. En kısa zamanda güncelleme ile sorunu çözeceğiz diye. Çünkü sorun 1 2 kişide değil bir sürü kişide var.Zaten NAT: Type Strict diyor...
Ne zaman yazdılar bu cevabı ? Çünkü eğer bu küçük operatör (34mb) güncellemesiyse düzelmedi. Patch notes bile vermemişler umarım kasıtları o değildir. Bir de siz kendiniz bizzat mı görüştünüz yoksa bir yerde mi okudunuz ?
Son güncellemeyle mi çözüldü sorununuz ? Bir de port yönlendirdiniz mi ?Sorun bende düzeldi arkadaşlar. Sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Ben Ubisoft'un dediğini yazdım. En kısa zamanda güncelleme ile sorunu çözeceğiz diye. Çünkü sorun 1 2 kişide değil bir sürü kişide var.
2 haftadır zaten oynamıyordum. Geçen arkadaşlarla girdik herhangi bir sorun olmadı. Son güncelleme ile düzeldiğini sanmıyorum. Oyunun dosyalarını doğrulamayı ve indirmeyi deneyin. Belki hata dosyası yüklenirken bir sorun olmuş olabilir.Son güncellemeyle mi çözüldü sorununuz ? Bir de port yönlendirdiniz mi ?
Denedim hepsini. Son zamanlarda yüklenmiş bir videoda sorunun Firewall'dan kaynaklandığını gördüm ve KasperSky'nin Firewall'unu kapattım eve oyuna girdim. Sonraki girişlerde ise başarısız oldum...2 haftadır zaten oynamıyordum. Geçen arkadaşlarla girdik herhangi bir sorun olmadı. Son güncelleme ile düzeldiğini sanmıyorum. Oyunun dosyalarını doğrulamayı ve indirmeyi deneyin. Belki hata dosyası yüklenirken bir sorun olmuş olabilir.
Herhangi bir fikrim yok. Ubisoft destekle konuşmayı deneyin.Denedim hepsini. Son zamanlarda yüklenmiş bir videoda sorunun Firewall'dan kaynaklandığını gördüm ve KasperSky'nin Firewall'unu kapattım eve oyuna girdim. Sonraki girişlerde ise başarısız oldum...
Bilgisayara format atıyorum eğer yine de geçmezse Ubisoft benim gözümde biter deneyip göreceğim eğer düzelmezse gerçekten üzücü olur.
Tam 3 gün uğraştım iki oyun içinde ve en son bilgisayarı sıfırladım tam bu iş için 3 tam günümü verdim ve sonuç tamamen hüsran ikisi de inatla aynı hatayı veriyor ikisi de hiçbir ticket'a cevap vermiyor. Benim için EA'da Ubi'de bitmiştir
@Seiko256 @BERKOWW R6 içine girip sağ üstte pingin gözüktüğü yer varya hani ana menüde oranın bir ss'ni atar mısınız? Ordan kaynaklı bir sorun galiba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.