Çözüldü Rainbow Six Siege Update Fail Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BERKOWW

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden oyunu rahatça oynayabiliyordum fakat güncellemeden sonra oyunu açtığımda oyunda update fail diye bir yazı çıkıyor ve oyunu oynayamıyorum. Nedeni nedir?
Şimdiden sağ olun!

Yok hep aktifti 1 ay öncesine kadar sorun yoktu kaldırdım tekrar sorun geçti
Oh, bu haber beni o kadar mutlu etti ki, işe yaramasa bile ki bence yarayacak çünkü aynı şartlar söz konusu.

Yok hep aktifti 1 ay öncesine kadar sorun yoktu kaldırdım tekrar sorun geçti
Sorunum düzeldi. Beni o kadar mutlu ettiniz ki. Çok teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun yaklaşık 6 ay önce birçok kişide gerçekleşmiş, onlara port yönlendirmek veya belirli dosyaları silmek tavsiye edilmiş fakat şuan aynı sorun farklı sebepten dolayı baş gösterdi. Artık Nat Type için port falan hikaye...

Lütfen herkes virüs programı kullanıyorsa veya herhangi bir Firewall lütfen yazabilir mi ortak bir teşhis koymaya çalışabiliriz... Ben KasperSky İnternet Security orjinal kullanıyorum.

Ticket'ıma cevap geldi. Bir çözüm bulamamışlar. Teşekkürler Ubisoft!
bende esed nod 32 antivirüs 9 var nasıl kaparım fireball ı

bende esed nod 32 antivirüs 9 var nasıl kaparım fireball ı
bende bf4 de çalışmıyo
Bu sorun yaklaşık 6 ay önce birçok kişide gerçekleşmiş, onlara port yönlendirmek veya belirli dosyaları silmek tavsiye edilmiş fakat şuan aynı sorun farklı sebepten dolayı baş gösterdi. Artık Nat Type için port falan hikaye...

Lütfen herkes virüs programı kullanıyorsa veya herhangi bir Firewall lütfen yazabilir mi ortak bir teşhis koymaya çalışabiliriz... Ben KasperSky İnternet Security orjinal kullanıyorum.

Ticket'ıma cevap geldi. Bir çözüm bulamamışlar. Teşekkürler Ubisoft!
bende bf 4 de de hata var ve esed not 32 anti 9 dan fireball nasıl kalkıyo

Önemli değil ben de çözdüğüme çok mutlu oldum uzun zamandır oynanmıyordu :like:
nasıl çözdün

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı