Çözüldü Rainbow Six: Siege "user Windows tarafından bulunamıyor" hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ashley00

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Rainbow Six: Siege açılmıyor, Windows C:/asl yi bulamadı diyor. Aslı yı asli olarak değiştirdim problem hala devam ediyor. Kullanıcı Denetim Masası'ndan hesap adı değiştirdim aslı yı asli yaptım. Çözüm sürücü ismi değiştirmek sanki ama onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Windows 11 bu arada cihaz. Görselleri ekledim.
Aynı zamanda her seferinde Steam Client'dan izin istiyor veriyorum.

GAG-1752261442982.jpg

Dosya Ekleri

• GAG-1752261477695.jpg
    GAG-1752261477695.jpg
    175,7 KB · Görüntüleme: 85
Çözüm
Aynı sorunu yaşıyorum az önce gireyim derken hata aldım fakat kısa vadeli çözüm şu şekilde.

Ubisfot connect programı da yükleniyor bu oyunu kurarken Ubisfot'a girip içerisinden oyunu başlattığın zaman oyunun açılacaktır ben şu an oynuyorum daha doğru çözüm bulabilen varsa yazarsa sevinirim.

Sorunum çözüldü güncellemeyi unutmuşum. Oyunu kaldırdım daha sonrasında yeni bir Windows kullanıcı hesabı oluşturdum ve yönetici yapıp eski Windows kullanıcı hesabımı sildim çünkü Türkçe karakter içeriyordu ve oyun klasörü bulunamıyordu. Yeni kullanıcı hesabımdan oyunu tekrar indirdim.
aynı sorunu yaşıyorum az önce gireyim derken hata aldım fakat kısa vadeli çözüm şu şekilde

ubisfot connect programı da yükleniyor bu oyunu kurarken ubisfot'a girip içerisinden oyunu başlattığın zaman oyunun açılacaktır ben şuan oynuyorum daha doğru çözüm bulabilen varsa yazarsa sevinirim

Aynı sorunu yaşıyorum az önce gireyim derken hata aldım fakat kısa vadeli çözüm şu şekilde.

Ubisfot connect programı da yükleniyor bu oyunu kurarken Ubisfot'a girip içerisinden oyunu başlattığın zaman oyunun açılacaktır ben şu an oynuyorum daha doğru çözüm bulabilen varsa yazarsa sevinirim.

Sorunum çözüldü güncellemeyi unutmuşum. Oyunu kaldırdım daha sonrasında yeni bir Windows kullanıcı hesabı oluşturdum ve yönetici yapıp eski Windows kullanıcı hesabımı sildim çünkü Türkçe karakter içeriyordu ve oyun klasörü bulunamıyordu. Yeni kullanıcı hesabımdan oyunu tekrar indirdim.

Çözüm
uğraştırıcı......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı