Rainbow Six Siege "Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b" hatası

Leyl-ü Nehar

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere 2 gün önce devasa bir güncelleme geldi. Tam tamına 26 GB. Bu güncellemeden önce bir sorun olmadan oynuyordum. Güncellemeden sonra "Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b)" sorununu almaya başladım. Sistemim şu an Windows 8.1. Net.Framework'u kurmuştum. Silip tekrar kurdum. DirectX'i de kurmuştum, onu da silip tekrar kurdum ama hala aynı. İnternette yazan tüm çözüm metotlarını denedik yinede işe yaramadı. Oyunu silip tekrar kurduk yine bir işe yaramadı. Uplay'i silip tekrar kurmakta cabası. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

^447DDE47B57E60DA8A99CD981F14CBA092E8B2BE04022203CE^pimgpsh_thumbnail_win_distr.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hata bende de var steam forumlarında çözüm olarak windows update yapıp ve c++ paketi kurup çalıştıranlar olmuş büssürü şey denedim hala giremiyorum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı