Rainbow Six Siege ve Troller

Böyle insanlardan malesef her online oyunda var.

Oyuna yeni başladğımda bende öyleydim. Aklına gelemeyecek maçlar. 3V5 atıyoruz bizim adam diğerini vuruyor. Sonra intihar ediyor rakiplere yerimi söyleyip mikrofondan özürlü gibi sesler çıkartıyordu. Bu sadece biri. Tek başına girmemelisin. En azından Gold'a plata kadar. Plat elo solo gir mis gibi infolar takım işi fakat iş Silver Bronze'a geldi mi işin ipi kopuyor. Bulletproof92.6 smurf hesabım 30 level olsun ranked girebiliriz istersen. Ve Rainbow Six Siege suncusu var 600 kişi var yaklaşık UPlay'den ekle atarım birkaç tane server.
Bi kaç ay önce golddan plat olacağım maça ilk ranked'ı olan adam gelmişti. Maçı kazanınca plat olcam bizim takımdaki adamın ilk ranked'ıydı. Ubisoft çok da bir şey beklememek lazım aslında.

Ubisoft çok da bir şey beklememek lazım aslında.
Şu cümle yeter. 66gb güncellemeden sonra gelen güncelemelerde bile barikat sorunu vardı kırılan barikattan geçemiyoruduk bomba falan atamıyorduk. Güzelim oyun ziyan zebil oldu ubisoftta.

İlk 10 maç rütbe yetleştirme olduğu için her türlü oyuna denk gelebilirsin. Rütbe verildikten sonra kendi derecende kişilerle oynarsın. Seviye 30 üstü ise dereceli maça girme hakkı kazanır.

İlk 10 maç rütbe yetleştirme olduğu için her türlü oyuna denk gelebilirsin. Rütbe verildikten sonra kendi derecende kişilerle oynarsın. Seviye 30 üstü ise dereceli maça girme hakkı kazanır.
Bunları biliyorum zaten. Benim ayar olduğum kısım milletin 30 level olur olmaz daha oyunu anlat desen 2 kelime bile edemeyecek haldeyken rank giriyor benim canım buna sıkılıyor işte. Yoksa cooper adamlada oynasam sorun yok hiç yoktan harita bilir oyuna aşinalığı vardır. Oyunda seviye zaten çok çabuk atlanıyor. 30 level çok düşük bir seviye rank için.

Ben şu saatten sonra Ubisoft'tan bir şey beklemem. Bir zaman dine ve Allah'a küfür edenler vardı. Hepsinin SS'i elimde duruyor. Ubisoft'a case (Ubisoft'un R6'da en çok dikkat ettiği şey ırkçılık ve din tarzı olaylar) açtım ama ne ilgilenen var ne de bilgi veren, o saatten sonra zaten hiçbir şeyi takmamaya başladım. Oyunda yabancıları görsem şükür edicem. Türk geldi mi oyununa yandın, durduk yere küfür etmeler, oyunu baltalamalar, ana bacı sövmeler, ne diyeyim ki daha. Her zaman şunu söylüyorum, oyunlarda Türk nicki kullanmayın!

Ben şu saatten sonra Ubisoft'tan bir şey beklemem.
Aynen öyle. Arkadaşlarımın hepsi ban yedi hile gerekçesiyle. Bir arkadaşım yayın açmış ban yemeden önce kanıt olarak onu göndermiş ve biz bir şey yapamayız demişler. Bunu geçelim yabancı bir yayıncının youtube videosunda gördüm adam bariz bir şekilde hile kullanıyordu o zaman ligi plattı. Bir bakayım dedim ban yemişmi diye adam şampiyon olmuş. Ubisoft bu rainbow konusunda çöp.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Daha bugün kaydettim
Bir de bir sürü discord sunucuları var onlara katılabilirsin.
Şu cümle yeter. 66gb güncellemeden sonra gelen güncelemelerde bile barikat sorunu vardı kırılan barikattan geçemiyoruduk bomba falan atamıyorduk. Güzelim oyun ziyan zebil oldu ubisoftta.
Gelen güncellemeyle oyunun eski dosyalanı yüklediler ve şuan oyun eskisinden daha az yer kaplıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…