Rainbow Six Siege ve Troller

Herkese iyi forumlar. Bahsedeceğim konu başlıktan belli. Benim rankım düştü diye toxic insanlar gelmeye başladı onlar geldikçe iyice düştüm. Son oyunumdan bahsedeceğim çünkü artık tadımı kaçıran olay son oyun oldu. Bi zeki arkadaş bana görünmez Capitao bugunu göstereceğini söyledi ve Capitao almamı istedi. Ben de aldım yanımda başla dedi ona da tamam dedim. O da thatcher almıştı EMP bombasını attığı an alev dartını atmamı istedi. Buraya kadar herşey mantıklı. Ben attığım gibi arkadaşıyla aleve girdiler oyundan atıldım.

Yani dostlar uzatmayayım ben bu insanlardan nasıl kurtulacağım. Bu olay benim saflığım hadi ama tek bu değil ki. Sürekli takım arkadaşlarını öldürenler trolleyenler sürekli bağıranlar... İlk sorum bunları nereye şikayet edebilirim ikinci sorum Multiplayer ama toxic insan barındırmayan bir oyun önerebilir misiniz? Şimdiden sağ olun.

Normalde yazım kurallarına yabancı kelimelerin yazımına çok dikkat ederim ama bu sefer onu düşünemedim.
Böyle insanlardan malesef her online oyunda var.

Herkese iyi forumlar. Bahsedeceğim konu başlıktan belli. Benim rankım düştü diye toxic insanlar gelmeye başladı onlar geldikçe iyice düştüm. Son oyunumdan bahsedeceğim çünkü artık tadımı kaçıran olay son oyun oldu. Bi zeki arkadaş bana görünmez capitao bugunu göstereceğini söyledi ve capitao almamı istedi. Ben de aldım yanımda başla dedi ona da tamam dedim. O da thatcher almıştı emp bombasını attığı an alev dartını atmamı istedi. Buraya kadar her şey mantıklı. Ben attığım gibi arkadaşıyla aleve girdiler oyundan atıldım.

Yani dostlar uzatmayayım ben bu insanlardan nasıl kurtulacağım. Bu olay benim saflığım hadi ama tek bu değil ki. Sürekli takım arkadaşlarını öldürenler trolleyenler sürekli bağıranlar... İlk sorum bunları nereye şikayet edebilirim ikinci sorum multiplayer ama toxic insan barındırmayan bir oyun önerebilir misiniz? Şimdiden sağ olun.

Normalde yazım kurallarına yabancı kelimelerin yazımına çok dikkat ederim ama bu sefer onu düşünemedim.

Oyuna yeni başladğımda bende öyleydim. Aklına gelemeyecek maçlar. 3V5 atıyoruz bizim adam diğerini vuruyor. Sonra intihar ediyor rakiplere yerimi söyleyip mikrofondan özürlü gibi sesler çıkartıyordu. Bu sadece biri. Tek başına girmemelisin. En azından Gold'a plata kadar. Plat elo solo gir mis gibi infolar takım işi fakat iş Silver Bronze'a geldi mi işin ipi kopuyor. Bulletproof92.6 smurf hesabım 30 level olsun ranked girebiliriz istersen. Ve Rainbow Six Siege suncusu var 600 kişi var yaklaşık UPlay'den ekle atarım birkaç tane server.
Aynı olaya bende tanık oldum. Bu oyun 5 kişi değilsen oynanmaz. Diğer türlü gelecek adamlar tamamen şansına bağlı. Dün bardağı taşıran son damla ilk 10 maçımı atarken 30 level adamın rank maçıma gelmesi oldu. Rotasyon yok üstüne üstlük odaların tüm kapılarını barikatlıyor. Benim anlamadığım şey ubisoft buna nasıl izin verebiliyor 30 level adam ne öğrenmiş olabilirde rank girmesine izin veriyor? Niyetim adamı kötülemek değil aynı şeyleri bende yaptım o seviyelerdeyken ama hiçbir şey öğrenmeden rank girip kimsenin oyununu mahvetmedim. Karşıya gelenler arasında 100 level altı bile yok benim takımımda 100 level üzeri sadece ben varım. Şimdi demeyin seviye iyi olup olmadığını göstermez diye biliyorum ama hiç yoktan tecrübesi hakkında fikir verir. Ben bu saatten sonra bu oyuna sadece kafa dağıtmalık girer 2 maç casual atar çıkarım, takım gerektiren oyunun yanından geçmem bile.
Bi kaç ay önce golddan plat olacağım maça ilk ranked'ı olan adam gelmişti. Maçı kazanınca plat olcam bizim takımdaki adamın ilk ranked'ıydı. Ubisoft çok da bir şey beklememek lazım aslında.

Aynı olaya bende tanık oldum. Bu oyun 5 kişi değilsen oynanmaz. Diğer türlü gelecek adamlar tamamen şansına bağlı. Dün bardağı taşıran son damla ilk 10 maçımı atarken 30 level adamın rank maçıma gelmesi oldu. Rotasyon yok üstüne üstlük odaların tüm kapılarını barikatlıyor. Benim anlamadığım şey ubisoft buna nasıl izin verebiliyor 30 level adam ne öğrenmiş olabilirde rank girmesine izin veriyor? Niyetim adamı kötülemek değil aynı şeyleri bende yaptım o seviyelerdeyken ama hiçbir şey öğrenmeden rank girip kimsenin oyununu mahvetmedim. Karşıya gelenler arasında 100 level altı bile yok benim takımımda 100 level üzeri sadece ben varım. Şimdi demeyin seviye iyi olup olmadığını göstermez diye biliyorum ama hiç yoktan tecrübesi hakkında fikir verir. Ben bu saatten sonra bu oyuna sadece kafa dağıtmalık girer 2 maç casual atar çıkarım, takım gerektiren oyunun yanından geçmem bile.
İlk 10 maç rütbe yetleştirme olduğu için her türlü oyuna denk gelebilirsin. Rütbe verildikten sonra kendi derecende kişilerle oynarsın. Seviye 30 üstü ise dereceli maça girme hakkı kazanır.

İlk 10 maç rütbe yetleştirme olduğu için her türlü oyuna denk gelebilirsin. Rütbe verildikten sonra kendi derecende kişilerle oynarsın. Seviye 30 üstü ise dereceli maça girme hakkı kazanır.
Bunları biliyorum zaten. Benim ayar olduğum kısım milletin 30 level olur olmaz daha oyunu anlat desen 2 kelime bile edemeyecek haldeyken rank giriyor benim canım buna sıkılıyor işte. Yoksa cooper adamlada oynasam sorun yok hiç yoktan harita bilir oyuna aşinalığı vardır. Oyunda seviye zaten çok çabuk atlanıyor. 30 level çok düşük bir seviye rank için.

Ben şu saatten sonra Ubisoft'tan bir şey beklemem. Bir zaman dine ve Allah'a küfür edenler vardı. Hepsinin SS'i elimde duruyor. Ubisoft'a case (Ubisoft'un R6'da en çok dikkat ettiği şey ırkçılık ve din tarzı olaylar) açtım ama ne ilgilenen var ne de bilgi veren, o saatten sonra zaten hiçbir şeyi takmamaya başladım. Oyunda yabancıları görsem şükür edicem. Türk geldi mi oyununa yandın, durduk yere küfür etmeler, oyunu baltalamalar, ana bacı sövmeler, ne diyeyim ki daha. Her zaman şunu söylüyorum, oyunlarda Türk nicki kullanmayın!

Ben şu saatten sonra Ubisoft'tan bir şey beklemem.
Aynen öyle. Arkadaşlarımın hepsi ban yedi hile gerekçesiyle. Bir arkadaşım yayın açmış ban yemeden önce kanıt olarak onu göndermiş ve biz bir şey yapamayız demişler. Bunu geçelim yabancı bir yayıncının youtube videosunda gördüm adam bariz bir şekilde hile kullanıyordu o zaman ligi plattı. Bir bakayım dedim ban yemişmi diye adam şampiyon olmuş. Ubisoft bu rainbow konusunda çöp.

Herkese iyi forumlar. Bahsedeceğim konu başlıktan belli. Benim rankım düştü diye toxic insanlar gelmeye başladı onlar geldikçe iyice düştüm. Son oyunumdan bahsedeceğim çünkü artık tadımı kaçıran olay son oyun oldu. Bi zeki arkadaş bana görünmez Capitao bugunu göstereceğini söyledi ve Capitao almamı istedi. Ben de aldım yanımda başla dedi ona da tamam dedim. O da thatcher almıştı EMP bombasını attığı an alev dartını atmamı istedi. Buraya kadar herşey mantıklı. Ben attığım gibi arkadaşıyla aleve girdiler oyundan atıldım.

Yani dostlar uzatmayayım ben bu insanlardan nasıl kurtulacağım. Bu olay benim saflığım hadi ama tek bu değil ki. Sürekli takım arkadaşlarını öldürenler trolleyenler sürekli bağıranlar... İlk sorum bunları nereye şikayet edebilirim ikinci sorum Multiplayer ama toxic insan barındırmayan bir oyun önerebilir misiniz? Şimdiden sağ olun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha bugün kaydettim😃
Haklısın ben düşünemedim bende de hata var. Ama böyle olacağını bilmiyordum ki.

Dediğiniz oyunlardan hoşuma giden olursa oynayacağım teşekkürler. Bu arada technopat'ın R6 oynayanlar klübü gibi bir şey var mı? Arkadaşlarımdan sadece 1 kişi oynuyor düzgün oynayan insanlar bulmalıyım. Yoksa oyunu çok seviyorum.
Bir de bir sürü discord sunucuları var onlara katılabilirsin.
Şu cümle yeter. 66gb güncellemeden sonra gelen güncelemelerde bile barikat sorunu vardı kırılan barikattan geçemiyoruduk bomba falan atamıyorduk. Güzelim oyun ziyan zebil oldu ubisoftta.
Gelen güncellemeyle oyunun eski dosyalanı yüklediler ve şuan oyun eskisinden daha az yer kaplıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı