Rainbow Six Siege X nasıldır?

Ben şu anda güncelliyorum. Oyunu deneyimleyen var mı? Ne gibi değişiklikler var?

Daha önceden gelmesi gereken bir güncellemeydi. Sesler kötü olmuş diyen çok gördüm. Onun dışında ücretsiz hesapların ranked giremeyeceği olayı güzel olmuş.

Daha önceden gelmesi gereken bir güncellemeydi. Sesler kötü olmuş diyen çok gördüm. Onun dışında ücretsiz hesapların ranked giremeyeceği olayı güzel olmuş.
Yani oyunun ücretsiz olması güzel oldu. Ranked girmek isteyen para verir girer, bunun için zorlama yapmıyorlar. Ben de şimdi girip bakacağım.

Yani oyunun ücretsiz olması güzel oldu. Ranked girmek isteyen para verir girer, bunun için zorlama yapmıyorlar. Ben de şimdi girip bakacağım.

Yani zaten yeni güncelleme olduğu için en azından belki birkaç ay hilesiz oynayacağız o güzel olacak.

Sesler alışılmışın çok dışında olduğundan dolayı kötü gelmiştir. Yeni hali çok daha gerçekçi olmuş.

Oynayan yayınlıcarın profesyonel oyuncuların çoğu sesler kötü olmuş diyor kendim daha denemedim birazdan gireceğim bakacağım hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı