Rainbow Six Siege X nasıldır?

Eskiden night mode oynuyorsanız o mod yerine Hi-Fi modu deneyin bu güzel duruyor.

Night mode değişik geldi bana.

Saatlerce ranked oynadım. Oyunun her haritasında olmasa da bazı haritalarda gölgelendirme çok iyi olmuş. Sesler düzelmiş. Arayüz güzel olmuş.

Keşke ranked mod harici para vererek girilebilecek bir unranked mod olsaymış. Bedava alıp oyuna alışmaya çalışan kişilerle girdiğimde şahsen deliriyorum. Dual-Front moduna girdiğimde kanser oldum dün.

Saatlerce ranked oynadım. Oyunun her haritasında olmasa da bazı haritalarda gölgelendirme çok iyi olmuş. Sesler düzelmiş. Arayüz güzel olmuş.

Keşke ranked mod harici para vererek girilebilecek bir unranked mod olsaymış. Bedava alıp oyuna alışmaya çalışan kişilerle girdiğimde şahsen deliriyorum. Dual-Front moduna girdiğimde kanser oldum dün.
Dual Front modu güzel gibi. R6'yı iyi oynayamıyorum, dün de oyunla ilgili hata aldığım için sildim.

@Hxrea, çok eğlenceli bir mod olmuş. Yeni başlayanlardan dolayı hiçbir maçı kazanamıyorum... Dün 5 - 6 maç girdim ve kriz geçirtti. :D

@Hxrea, çok eğlenceli bir mod olmuş. Yeni başlayanlardan dolayı hiçbir maçı kazanamıyorum... Dün 5 - 6 maç girdim ve kriz geçirtti. :D
Ben mantığını tam anlayamamıştım sonradan anladım. Bölgeler var orada ki sunucumuzu koruyup adamların sunucusunu ele geçirmemiz gerekiyormuş. Dün adam vuramadım sinirlerim bozuldu benim de. :D

Sesler çok çok garip geldi ilk girdiğimde. Dedim acaba işi ellerine yüzlerine mi bulaştırdılar ? Ama sonra fark ettim bir süre oynayınca. Seslerin isabetliliği harika olmuş. Çok keskin ve net duyuluyor artık. Bir de ışıklandırma, yansımalar ve gölgeler bazı haritalarda göz yoruyordu. Onu da çözmüşler. Pür dikkat oynadığınız, gözünüzü bile kırpmadığımız anlar için çok çok yumuşak geçişler var artık ışıklar ve gölgelerde. Eskiden far tutulmuş tavşan gibi kör olabiliyorduk ışık geçişlerinde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı