Rainbow Six Siege yan hesap yüzünden ban yer miyim?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Rainbow'da canım sıkıldığı için yeni bir hesap satın aldım. Sizce yan hesabım kapatılır mı? Ve yan hesap açtığım için ana hesabım ban yer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Rainbow'da canım sıkıldığı için yeni bir hesap satın aldım. Sizce yan hesabım kapatılır mı? Ve yan hesap açtığım için ana hesabım ban yer mi?

Hayır sonuçta parasını verip aldınız. İsterseniz 20 tane hesap alabilirsiniz. Değerli Ubisoftumuzu üzeceğinizi hiç sanmam :D

Hayır sonuçta parasını verip aldınız. İsterseniz 20 tane hesap alabilirsiniz. Değerli Ubisoftumuzu üzeceğinizi hiç sanmam :D
Evet ama Newcomer modunda her maç en az 10 vuruyorum. Gerçi newcomer oynamamaya karar verdim sonuçta yaptığım saçma. Haksızlık olmasın ben kendimde smurflerden nefret ediyorum benim tek amacım rank konusunda 2. bir şans istemek.

Evet ama Newcomer modunda her maç en az 10 vuruyorum. Gerçi newcomer oynamamaya karar verdim sonuçta yaptığım saçma. Haksızlık olmasın ben kendimde smurflerden nefret ediyorum benim tek amacım rank konusunda 2. bir şans istemek.

Sezon sonu rank sıfırlanıyor zaten, şanstan kastınız nedir?

İstersen 20 vur bu şekilde ban yemezsin takma kafana. Battleeye oyun dosyalarında hile algılamadığı sürece hiçbir şey olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı