B Burthreu Kilopat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2019 #1 Merhabalar, ben Steam üzerinden Rainbow Six Siege aldım bir de üstüne year Pass almak istiyorum lakin Steam'da 152 lira Ubistore'da 135 TL. Yani Ubistore'dan year Pass alsam Steam üzerinden oynadığım RB6 ile aktive olur mu?
Merhabalar, ben Steam üzerinden Rainbow Six Siege aldım bir de üstüne year Pass almak istiyorum lakin Steam'da 152 lira Ubistore'da 135 TL. Yani Ubistore'dan year Pass alsam Steam üzerinden oynadığım RB6 ile aktive olur mu?
Çözüm Emir M. 8 Aralık 2019 Burthreu dedi: Merhabalar, ben Steam üzerinden Rainbow Six Siege aldım bir de üstüne year Pass almak istiyorum lakin Steam'da 152 lira Ubistore'da 135 TL. Yani Ubistore'dan year Pass alsam Steam üzerinden oynadığım RB6 ile aktive olur mu? Genişletmek için tıkla... Zaten Steam de Uplay e bağlı önemli olan oyun içinde aktif olması. Sorun olmaz.
Burthreu dedi: Merhabalar, ben Steam üzerinden Rainbow Six Siege aldım bir de üstüne year Pass almak istiyorum lakin Steam'da 152 lira Ubistore'da 135 TL. Yani Ubistore'dan year Pass alsam Steam üzerinden oynadığım RB6 ile aktive olur mu? Genişletmek için tıkla... Zaten Steam de Uplay e bağlı önemli olan oyun içinde aktif olması. Sorun olmaz.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.513 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 8 Aralık 2019 #2 Ikisi farklı platformlar. Steam'den aktive olmaz. Artı 0 Eksi
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.223 Makaleler 26 Çözümler 524 8 Aralık 2019 #3 Burthreu dedi: Merhabalar, ben Steam üzerinden Rainbow Six Siege aldım bir de üstüne year Pass almak istiyorum lakin Steam'da 152 lira Ubistore'da 135 TL. Yani Ubistore'dan year Pass alsam Steam üzerinden oynadığım RB6 ile aktive olur mu? Genişletmek için tıkla... Zaten Steam de Uplay e bağlı önemli olan oyun içinde aktif olması. Sorun olmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Burthreu dedi: Merhabalar, ben Steam üzerinden Rainbow Six Siege aldım bir de üstüne year Pass almak istiyorum lakin Steam'da 152 lira Ubistore'da 135 TL. Yani Ubistore'dan year Pass alsam Steam üzerinden oynadığım RB6 ile aktive olur mu? Genişletmek için tıkla... Zaten Steam de Uplay e bağlı önemli olan oyun içinde aktif olması. Sorun olmaz.
Pati Fetisisti Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 746 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2019 #4 Alma bence bir ayı kaldı. Artı 0 Eksi
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.049 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 8 Aralık 2019 #5 İndirimde al, geçenlerde 95₺'ye kadar düştü. Artı 0 Eksi