Rainbow Six: Siege'e gelmesi gerektiğini düşündüğüm operatör dengelemeleri

• Konuyu başlatan 534747
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 583

534747

Hectopat
Makaleler
2
1. Mute'un MP5K'sına 1.5x'in geri verilmesi

Bunu neden istiyorum çünkü Mute zaten Pompalı + MAC-10 (oyun içi ismi SMG-11'de klasik Ubisoft patentleri Activision'dan koparamamış) oynanan bir karakter. Bırak isteyende MP5K oynasın. Adam neden hem daha hızlı hemde daha yüksekli bir ikincil SMG çekmek yerine MP5K kullansın ki? İkisinin arasındaki tek fark MAC-10'nun daha hızlı ateş etmesi ve daha az mermisi olması. Hasarları aynı.

2. Melusi'ye 1.5x verilmesi veya 2 hıza çıkarılması

Bunu istiyorum çünkü Melusi zaten eskisine nazaran aşırı kötü şuan. En azından 2 hız veya 1.5x dürbünü ona bir oynama sebebi verir. Şuan tek artısı alan etkili el bombası olması.

3. Ram'den R4C 2.0x'in kaldırılması

Zamanında "Ash çok güçlü ACOG iki silahında da olmamalı!" diyerek kaldırdı Ash'den dürbünlerini ve bizi 5 yıl boyunca saldırıda HOLO A çöplüğüne attı. (Sonradan G36C'ye ACOG geldi de o da çok geç oldu) Karakterin 1 hız olması umurumda bile değil. O silahta 2.0x çok tehlikeli bir etken. Şuan eski Ash oyuncularının karakteri sırf 1 hız diye oynamadığına şükür etmeliyiz.

4. Jager'ın silahının hasarını ve mermisini düşürüp 1.5x verilmesi

Şuan Jager oynamak için bir sebep yok. Wamai alıyorsun, hem 1.5x dürbünün var eğer 1.5x çok önemli değilse Jager'ın saldırı tüfeğinden kat kat daha iyi bir saldırı tüfeği var. Ayrıca Wamai'nin özelliğinden 8 tane var. Hayır liberal, bu değişikliği sırf ACOG'u özlediğim için istemiyorum.

5. Maestro'nun 2 hız olması

Maestro oynamak için ben bir sebep görmüyorum açıkçası. Tek oynama sebebi belki güzel bir taktik vardır yada 45 hasar ağır makineli tüfeği için oynuyorsundur. Başka bir sebebi olamaz. Bu yüzden bu karakter 2 hız olmalı ve alan etkili el bombasının gitmesi gerekiyor.

6. Castle barikatlarının yakın saldırıya karşı dayanıklı olması

Kırması aşırı kolaylaştı bu Castle barikatları. Yakın dövüşe dayanıklı olmalı ve karşı tarafta patlayıcı olmalı ve böyle saldıranlar ikincil özelliklerini Castle olup olmamasına göre değiştirmeye zorlamalı. Herkes Castle'a karşı oynayabiliyor. (Belki sadece kalkan karakterleri bıçak ile kırabilir)

7. Bandit'e 1.5x verilmesi ve hızının 2'ye düşürülmesi

Bunun sebebi apaçık belli diye düşünüyorum. Eğer Kaid banlı değilse Kaid oynamamak için sebep yok. En azından Bandit'in silah olarak üstünlüğü olmalı ki iki karakter arasında bir seçim yapabilelim. Ben Kaid banlı değilse Kaid alıyorum hep ve banlı değilse Bandit almak düpedüz satmaktır.

Kendimce istediğim değişiklikler bunlardır. Yorumlarda katılıp, katılmadığınızı belirtebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun forumuna falan yazsanız belki kaale alınır da buraya yazmanızın bir faydası yok ki.
Benim genel fikrim savunma operatörlerine daha fazla 1.5x, 2x verilmesi gerektiği.
Monitör ufak zaten, adam gözükmüyor.

Mute'ye 1.5x geldiği zaman oyunun gözdesi oluyor , buda diğer operatörlerin tercih edilmesini engelliyor. ( Ayrıca ucuz bir karakter )

Maes kesinlikle 2 hız olmamalı. Aşırı kullanışlı olur.

Bandit'te ise hız konusunda size katılabilirim. Diğer fikirlerinizinde büyük çoğuna katılıyorum.

Bunlardan ziyade düzeltilmesi gereken şey bence Rank sistemi.

Mute'ye 1.5x geldiği zaman oyunun gözdesi oluyor , buda diğer operatörlerin tercih edilmesini engelliyor. ( Ayrıca ucuz bir karakter )

Maes kesinlikle 2 hız olmamalı. Aşırı kullanışlı olur.

Bandit'te ise hız konusunda size katılabilirim. Diğer fikirlerinizinde büyük çoğuna katılıyorum.

Bunlardan ziyade düzeltilmesi gereken şey bence Rank sistemi.
Hocam eğer Maestro'nun alan etkili bombaları alınırsa ve silahı nerflenirse (kapasite olarak) gelebilecek bir değişiklik bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı