Rainbow Six: Siege'e nasıl alışılır?

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar CS'ye ilk başladığımda nasıl alışacağım diye soruyordum, sonra alıştırma sekmesini gördüm. Botlarla oynaya oynaya öğrendim. Peki R6'da böyle ilk başlarda alıştırma maçları yapılabiliyor mu? Botlarla maç filan. Direk normal maç girsem millet sövecek noobluğumdan. Bu arada oyunu ilk kez oynayacağım.

Arkadaşlar CS'ye ilk başladığımda nasıl alışacağım diye soruyordum, sonra alıştırma sekmesini gördüm. Botlarla oynaya oynaya öğrendim. Peki R6'da böyle ilk başlarda alıştırma maçları yapılabiliyor mu? Botlarla maç filan. Direk normal maç girsem millet sövecek noobluğumdan. Bu arada oyunu ilk kez oynayacağım.
Hocam,kısa maçlar var çevrimiçi,başta fiziksel çok zor geliyor ancak,çok güzel oyun alışınca bırakamazsınız.

Poligon kısmı var ama normal botlarla training yok diye hatırlıyorum. Eğer istersen YouTube'da bir sürü kanal var Türk veya yabancı onları izleyerek alışabilirsin. Ha bir de kullandığın ajanın yeteneklerine falan bayağı alışman lazım yoksa R6 kitlesi biraz toxic.

Poligon kısmı var ama normal botlarla training yok diye hatırlıyorum. Eğer istersen YouTube'da bir sürü kanal var Türk veya yabancı onları izleyerek alışabilirsin. Ha bir de kullandığın ajanın yeteneklerine falan bayağı alışman lazım yoksa R6 kitlesi biraz toxic.

Hocam hayatım boyunca 210 saat CS 67 saat de PUBG (PC) oynadım. Sizce alışmam zor olur mu? Ya da CS'ye filan benziyor mu?

Hocam, kısa maçlar var çevrimiçi, başta fiziksel çok zor geliyor ancak, çok güzel oyun alışınca bırakamazsınız.

Ölüm maçı gibi bir şey mi?

Hocam hayatım boyunca 210 saat CS 67 saat de PUBG (PC) oynadım. Sizce alışmam zor olur mu? Ya da CS'ye filan benziyor mu?

Benzemiyor hatta alakası yok. Tecrübe edindikçe alışırsınız merak etmeyin, ayrıca ben hiç toxic kitleyle karşılaşmadım yada Valorant kitlesinden sonra normal geliyor.

CS'den ayrılan kısmı mekanik olur ama alışırsın zamanla çünkü çok da alışamayacağın bir mekanik yok. PUBG'de ki sağ sol peek var ve aimin olursa gayet yeterli olur.

Benzemiyor hatta alakası yok. Tecrübe edindikçe alışırsınız merak etmeyin, ayrıca ben hiç toxic kitleyle karşılaşmadım ya da Valorant kitlesinden sonra normal geliyor.

Valorant kadar toxic olamazlar hocam biliyorum fakat ranked maçlarda çok toxiclik çıkaranlar denk geliyor hele ki ilk başlarda.

Quick Match atarak ajanlara ve özelliklerine alışabilirsiniz. Gerçek oyuncularla oynamak her zaman daha çok işinize yarayacaktır.

Shooting Range (Atış Poligonu) kısmında da tüm silahların sekmelerine kendini alıştırabilirsin.

ReemBey Harita Öğrenme Rehberi

ReemBey Güncel Silah Eklentisi Rehberi

Tüm Operatörlerin Rehberi 2020 Videoda olmayan operatörleri Quick Match'lerde deneyebilirsin.

Bir de sana önerim; kazandığın renownların(sarı oyun parası) hepsiyle operatörleri açmaya çalış hiç silah görünümü satın alma. Tüm operatörleri açtıktan sonra istediğin gibi takılabilirsin 😄

Quick Match atarak ajanlara ve özelliklerine alışabilirsiniz. Gerçek oyuncularla oynamak her zaman daha çok işinize yarayacaktır.

Shooting Range (Atış Poligonu) kısmında da tüm silahların sekmelerine kendini alıştırabilirsin.

ReemBey Harita Öğrenme Rehberi

ReemBey Güncel Silah Eklentisi Rehberi

Tüm Operatörlerin Rehberi 2020 Videoda olmayan operatörleri Quick Match'lerde deneyebilirsin.

Bir de sana önerim; kazandığın renownların(sarı oyun parası) hepsiyle operatörleri açmaya çalış hiç silah görünümü satın alma. Tüm operatörleri açtıktan sonra istediğin gibi takılabilirsin 😄

Kaydettim.

Valorant kadar toxic olamazlar hocam biliyorum fakat ranked maçlarda çok toxiclik çıkaranlar denk geliyor hele ki ilk başlarda.

Toxiclik derken? Maçı satanlar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı