Rainbow Six Yüksek FPS Sistem Toplamak

Beter Abi

Centipat
Yer
Cennet Mahallesi
Arkadaşlar Rainbow Six için yüksek FPS verebilecek bir sistem toplamak istiyorum. Elimde 75 Hz monitör var onun dışında kasa SSD dahil bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem 3000-3500 TL arasında, kasa RGB olursa sevinirim.

AMD tarafından kart alacaksanız en az RX580 düşünün. Dostum bu arada şu an piyasa çok kötü, dövizde yükseldi iyice bilgisayar parçalarının fiyatı uçtu. Bence acelen yoksa şimdi toplama, ben kendi imzamda bulunan sistemi 4000 TL'ye yakın bir fiyata topladım ve sürekli indirim kovaladım sabrederek. Şimdi 200 TL'ye aldığım RAM olmuş 300 TL. 585 TL'ye aldığım işlemci olmuş 700-750 TL. Fiyatlar çok uçuk indirim bekle, parana yazık olur valla.

AMD tarafından kart alacaksanız en az RX580 düşünün. Dostum bu arada şu an piyasa çok kötü, dövizde yükseldi iyice bilgisayar parçalarının fiyatı uçtu. Bence acelen yoksa şimdi toplama, ben kendi imzamda bulunan sistemi 4000 TL'ye yakın bir fiyata topladım ve sürekli indirim kovaladım sabrederek. Şimdi 200 TL'ye aldığım RAM olmuş 300 TL. 585 TL'ye aldığım işlemci olmuş 700-750 TL. Fiyatlar çok uçuk indirim bekle, parana yazık olur valla.
Teşekkür ederim yorum için fakat dolar git gide artıyor ne kadar beklemem gerekiyor? Okullar tekrar açılınca pek bir anlamı kalmayacak benim için bilgisayar toplamanın bu arada RX570 yeterli olmaz mı sence bu oyun için?

Teşekkür ederim yorum için fakat dolar git gide artıyor ne kadar beklemem gerekiyor? Okullar tekrar açılınca pek bir anlamı kalmayacak benim için bilgisayar toplamanın bu arada RX570 yeterli olmaz mı sence bu oyun için?

RX570 çoğu oyun için yeterli olur bence merak ettiğiniz oyunların Benchmark testlerine bakabilirsiniz bu kartlar ile.
RX570 sadece bir örnek bu arada başka grafik kartı da seçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00