Rainbow Standart Edition İade Edip tekrar Alma

Uraniumhazee

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar benim kardeşimin 1 hesabı var. Zamanında Rainbow standart sürümünü alıp iade etmiştik. O zamanlar sanırım 1 atak 1 defans operatör veriyordu. Ya da hepsi kapalıydı tam hatırlamıyorum ama operatör azdı eminim. Şu an ise standart sürüm değişti. 20 operatör açık geliyor. Şimdi Steam ve Uplay hesabı aynı. Aldığım bilgiye göre satın alma olursa yani tekrar standart sürüm alınca aynı levelden oyun devam ediyor. Peki 20 operatör açılır mı? Aslında ticket açtım ancak hala cevap gelmedi. Standart sürümü iade edip tekrar alan bir arkadaş varsa eminim bilgisi vardır bu konuda.

Teşekkürler

Ben oyun 26 lira iken almıştım 1 defans 1 saldırı operatörü veriyordu iade etmedim bayadır da oynamıyorum şuan 20 operatör mü açık yani ?

İade işlemi yapıp tekrar almadım ama buna benzer bir şey yapan arkadaşımın ki açılmıştı. Muhtemelen açılır.

Oyun 71 GB bunu indirmem birkaç gün sürecek :D
Oyunun Advanced kısmını satın aldım. Herhangi bir key yok. Steam hesabı Uplay hesabına bağlı sanırım girdiğimde aktife olur diye umut ediyorum.

Ben oyun 26 lira iken almıştım 1 defans 1 saldırı operatörü veriyordu iade etmedim bayadır da oynamıyorum şuan 20 operatör mü açık yani ?

Standart sürümde 20 tane açılıyor hocam.

Oyun 71 GB bunu indirmem birkaç gün sürecek :D
Oyunun Advanced kısmını satın aldım. Herhangi bir key yok. Steam hesabı Uplay hesabına bağlı sanırım girdiğimde aktife olur diye umut ediyorum.

Standart sürümde 20 tane açılıyor hocam.

Ben aldığımda oyun 26 lira idi 2 operatör açabiliyoduk 18 tane daha mı seçicem şimdi .

Bende starter vardı. 12500 olan standart operatörler bugün 2000 e düşmüştü. Kalan standart operatörlerimi de açtım. Sanırım pazar günü yeni operatör geliyor diye artık operatör konusunda cömertleştiler.

Ben %50 indirimde 13 liraya almıştım ve halen hiç yüklemedim oyunu. Oynamaya başladığımda 20 karakter açık olacak değil mi arkadaşlar?
Hayır açık olmuyor sadece daha ucuza satın alıyosun. Starter edition'da ilk 20 operatör 12500 renown ile açılıyodu. Şuan starter hesaplar standart sürüme yükseldi ve operatörleri 1500 ve 2000 renown ile açabiliyosun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı