Rainbox Six Siege'e başlanır mı?

Çok fazla harita var diye ama 100 GB'nin üstünde depolama alanı istediği için oyunu bırakmak zorunda kalmıştım. Tek başınıza bir süre sonra sıkabilir. Arkadaşlarla oynaması zevkli

Çok fazla harita var diye ama 100 GB'nin üstünde depolama alanı istediği için oyunu bırakmak zorunda kalmıştım. Tek başınıza bir süre sonra sıkabilir. Arkadaşlarla oynaması zevkli
100GB üstünde mi hocam sizde bir sıkıntı olmuş olabilir mi çünkü oyun 56 GB.

Önceden 20 saat oynamışım yıllar önce, çok tecrübem yok. Tekrardan başlamaya değer mi? Arada günde 1-2 saat girip takılmak istiyorum, fazla kasma amacım yok. Rank sistemi var mı, başlasam çok zorluk çeker miyim?
Ve son oyun bu mu? Daha yenisi var mı?

Eki Görüntüle 827001
Oyun bence çok güzel ancak oyunu öğrenme süren baya fazla. 50. saatteyim ve tam olarak öğrenemedim. Harita bilgisi çok önemli.

Son oyun bu fakat Tom Clancy's başlığı altında hikaye oyunları da bulunmakta, benim severek oynadıgım ve içinde rank sistemininde bulundugu bir oyun. Ayrıca başlayanlar için "Yeni Gelen" oyun modu bulunmakta. (Sadece yeni başlayanların oynayabildiği bir mod.)

Tavsiye ettiğim fakat takımlı girince daha zevkli olan bir oyundur.

Copper - Bronz - Silver - Gold - Plat - Diamond - Champ olarak 7 farklı rank ve 7 rankın içinde kademeler bulunmaktadır, İyi oyunlar! :)

Ben de çok kararsızım 15-20 saat oynayıp bir daha girmemiştim ancak şu an tekrar yüklesem mi yüklemesem mi bilemedim insanı çok arada bırakan bir oyun ya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı