teşekkür ederim2x4 daha etkili olabilir. Birisi bana bunu yükü bölmek dağıtmak gibi düşünülmesi gerektiğini söylemişti. Mantıklı geldi açıkçası.
4 slotlu sanırım 2x4 alıcağım teşekkür ederim2x4 daha performanslı ancak anakartın da önemli. Çift slotluysa tek 8 alman çok daha mantıklı olur. Sonuçta 8 GB RAM artık azami, yakın zamanda yükseltmek gerek.
anladım teşekkür ederimAcayip olmasa da göz ardı etmenin pek uygun olmayacağı bir fark söz konusu. "Dual Channel vs Single Channel" şeklinde aratıp çeşitli içeriklere ulaşabilirsin.
ekran kartım var 4 slotlu anakartım mevcut şuanda 2x4 alı ileride belki aynı markadan 8 takabilirimGömülü GPU'yu kullanmıyorsan 2x4 almana gerek yok. Ekstra GPU'da ise ahım şahım bi' fark olmaz. Tek 8'lik alıp ileride 8x2 yapman daha mantıklı diye düşünüyorum. 2 slot varsa zaten 4x2'ye bulaşma bile. 4 varsa düşünülebilir. Bana kalırsa şimdilik tek 8 alıp idare et. Zaten ileride almak zorunda kalacaksın. Malum AAA oyunlara şimdiden 8 yetmemeye başladı (Mesela PUBG).
anladım ben şöyle düşünmüştüm 2x4 alıp corsair dual channel ramlerini ileride 8 takıp devam etmeyi bu mantıklı mı ?8GB önerimdir, ileriki dönemlerde sisteminize 1 tane daha ekleterek sistemi rahatlatabilirsiniz. Yeni çıkacak oyunlar için artık 8GB yetersiz kaldığı konuşuluyor Ali Güngör tarafından.
ekran kartım var 4 slotlu anakartım mevcut şuanda 2x4 alı ileride belki aynı markadan 8 takabilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.