Saçmalık.RAM slotu boş kalinca parazit oluyor diye bir yorum okudum, doğru mu?
Neye gore saçmalık? Kullanan şahıs iki türlü de kullandiysa ona gore yorum yaptiysa ?Saçmalık.
2x32 daha mantıklı.
RAM slotu boş kalinca parazit oluyor diye bir yorum okudum, doğru mu?
4Slot'lu anakarta 1 tane Dual kit RAM kullanmak ile 2 tane Dual kit RAM kullanmak arasında fark olur mu?
2x32 mi kullanmalıyım yoksa 4X 16 mı?
Neye gore saçmalık? Kullanan şahıs iki türlü de kullandiysa ona gore yorum yaptiysa?
Siz denediniz mi?
4Slot'lu anakarta 1 tane Dual kit RAM kullanmak ile 2 tane Dual kit RAM kullanmak arasında fark olur mu?
Peki benim render iş odaklı sistemim olacakBen 2x16 ve 4x8 kullandım. Arada manyak fark yok ama bazı ram ağırlıklı oyunlarda az da olsa hissettiriyor. 4x16 bence daha mantıklı ama biraz daha maliyetli.
Islemcide sıkıntı yok 9900x3D aldımİşlemcilerin çoğunda 4 kanal bellek desteği yok bile. Çoğu senaryoda 2x32, 4x16'dan iyi performans sergileyecek. Boşta kalan slotun da parazitlenmeye sebep olduğu tamamıyla cahil zırvası. Sorarım size, nerede parazitlenme oluyormuş boşta slot kalınca? Parazit de yutan olur zaten kafasıyla atılmış ortaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.