Bartu Saygun
Megapat
Daha fazla
Satın alma esnasında DRAM markasını öğrenmek istiyorum. Micron mu SK Hynix vb.
Kingston Fury Beast RGB KF556C36BBEAK2/32 32 GB (2x16 GB) DDR5 5600MHz CL36 siyah Gaming RAM (bellek) 2023 İncehesap.comdan almıştım yılında almıştım. CPU-Z baktığım da SK Hynix olduğunu öğrendim.
Aradan bir zaman geçti 32'li bir kit daha alayım dedim. Aynı marka model aynı seri 32'li Amazon üstünden RAM aldım seri no kadar aynı olduğu halde. DRAM mi Micron çıktı uyum sorunu yaşadım.
Aynı marka almak istiyorum kasamın görüntüsü bozulsun istemiyorum. SK Hynix olsun istiyorum.
kingston.com'dan seri no okuma ibaresin de SK Hynix mi yoksa başkamı olduğunu bulamadım. Linki buraya bırakıyorum.
Yeni ram alan arkadaşlar üretilen ramin DRAM markasını söylerse sevinirim.
www.kingston.com
Kingston Fury Beast RGB KF556C36BBEAK2/32 32 GB (2x16 GB) DDR5 5600MHz CL36 siyah Gaming RAM (bellek) 2023 İncehesap.comdan almıştım yılında almıştım. CPU-Z baktığım da SK Hynix olduğunu öğrendim.
Aradan bir zaman geçti 32'li bir kit daha alayım dedim. Aynı marka model aynı seri 32'li Amazon üstünden RAM aldım seri no kadar aynı olduğu halde. DRAM mi Micron çıktı uyum sorunu yaşadım.
Aynı marka almak istiyorum kasamın görüntüsü bozulsun istemiyorum. SK Hynix olsun istiyorum.
kingston.com'dan seri no okuma ibaresin de SK Hynix mi yoksa başkamı olduğunu bulamadım. Linki buraya bırakıyorum.
Yeni ram alan arkadaşlar üretilen ramin DRAM markasını söylerse sevinirim.

Kingston® RAM Parça Numarası Açıklayıcı - Kingston Technology
Modülleri teknik özelliklerine göre tanımlamanıza yardımcı olması için Kingston FURY™, Server Premier™, ValueRAM®, HyperX®, DDR5, DDR4, DDR3, DDR2, ve DDR ürün serileri dahil olmak üzere Kingston® RAM parça numaralarını nasıl okuyacağınızı öğrenin.