Merhabalar herkese Monster Abra A5 v1.1 laptopum var 8 GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SO-DIMM RAM takılı üzerinde ve ben bu RAM'i geliştirmek istiyorum. DDR4'e yükseltebilir miyim? veya DDR3 MHz olarak yüksek bir RAM takabilir miyim? RAM alırken nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim hayırlı ramazanlar.
merhabalar herkese Monster Abra A5 v1.1 laptopum var 8 GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz so-DIMM RAM takılı üzerinde ve ben bu RAM'i geliştirmek istiyorum. DDR4'e yükseltebilir miyim? Veya DDR3 MHz olarak yüksek bir RAM takabilir miyim? RAM alırken nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim hayırlı ramazanlar.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürü bir de şu anda kullanmış olduğum RAM 1600MHz bunun daha üstü var mı DDR 3 olarak varsa link alabilir miyim baktığımda bulamadım internette
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürü bir de şu anda kullanmış olduğum RAM 1600MHz bunun daha üstü var mı DDR 3 olarak varsa link alabilir miyim baktığımda bulamadım internette
Alışveriş kategorileri, mağazalar, servisler, yardım dokümantasyonları, kampanya, açık artırma ve diğer bölümlere hızlı erişim sağlamanız adına oluşturulan site haritası sayfası.
Alışveriş kategorileri, mağazalar, servisler, yardım dokümantasyonları, kampanya, açık artırma ve diğer bölümlere hızlı erişim sağlamanız adına oluşturulan site haritası sayfası.
Merhaba, Samsung 8 GB DDR4 CL19 2667 MHz RAM'im var bir RAM daha almak istiyorum fiyatı sorun değil RAM'imin kodu M471A1K43CB1-CTD bu Amazon'da ve N11'de aynı koda sahip birebir aynı olan her şeyi RAM var ama sizce daha iyisini alabilir miyim yoksa bu en iyisimi yani koduna kadar aynı olmak zorunda mı?