RAM Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

mustafacikgoz

Centipat
Merhabalar herkese Monster Abra A5 v1.1 laptopum var 8 GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SO-DIMM RAM takılı üzerinde ve ben bu RAM'i geliştirmek istiyorum. DDR4'e yükseltebilir miyim? veya DDR3 MHz olarak yüksek bir RAM takabilir miyim? RAM alırken nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim hayırlı ramazanlar. :)

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar herkese Monster Abra A5 v1.1 laptopum var 8 GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz so-DIMM RAM takılı üzerinde ve ben bu RAM'i geliştirmek istiyorum. DDR4'e yükseltebilir miyim? Veya DDR3 MHz olarak yüksek bir RAM takabilir miyim? RAM alırken nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim hayırlı ramazanlar. :)

Eki Görüntüle 558862

Hocam DDR4 takarsan sistem böyle olur. O yüzden aynılarını al MHz yüksek olsa iyi olur diye biliyorum (aynı RAM ise )
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürü bir de şu anda kullanmış olduğum RAM 1600MHz bunun daha üstü var mı DDR 3 olarak varsa link alabilir miyim baktığımda bulamadım internette

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürü bir de şu anda kullanmış olduğum RAM 1600MHz bunun daha üstü var mı DDR 3 olarak varsa link alabilir miyim baktığımda bulamadım internette

MHz bu kadar yüksek perfonmas sağlamaz ise en fazla 5-8 fps arası verir. O yüzden 1600 MHz ram alsanız da olur.

Merhaba, Samsung 8 GB DDR4 CL19 2667 MHz RAM'im var bir RAM daha almak istiyorum fiyatı sorun değil RAM'imin kodu M471A1K43CB1-CTD bu Amazon'da ve N11'de aynı koda sahip birebir aynı olan her şeyi RAM var ama sizce daha iyisini alabilir miyim yoksa bu en iyisimi yani koduna kadar aynı olmak zorunda mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı