Girdim hocam Ne yapmalıyımEğer anakartınız destekliyorsa Advanced kısmında XMP profilleri olmalı onu açın.
XMP veya DOCP olduğunu sanmıyorum anakartınızda. Anakartın modelini yazarsanız kontrol ederim.Girdim hocam Ne yapmalıyım
Girdimhocam
HP h-alvorıx RS880-uatx P6710F PC 620887-001 anakartXMP veya DOCP olduğunu sanmıyorum anakartınızda. Anakartın modelini yazarsanız kontrol ederim.
Power kısmındaki ayarlara bakabilir miyim? Anakart en arattığımda en fazla 1333MHz desteklediğini gördüm.HP h-alvorıx RS880-uatx P6710F PC 620887-001 anakart
Hocam 1333 zannediyordum fakat programla baktığımda 1600 MHz yazıyordu o yüzden 1600 MHz aldımPower kısmındaki ayarlara bakabilir miyim? Anakart en arattığımda en fazla 1333MHz desteklediğini gördüm.
Anakartınız DOCP desteklemiyor o halde, takıldığı gibi en yüksek profilde çalışıyor olmalı. Aida64'den 1600MHz'de çalışıp çalışmadığını kontrol edin.Hocam 1333 zannediyordum fakat programla baktığımda 1600 MHz yazıyordu o yüzden 1600 MHz aldım
Hocam açtığımda bilgisayarınızda sorun oluştu diyip yeniden başlatıyorAnakartınız DOCP desteklemiyor o halde, takıldığı gibi en yüksek profilde çalışıyor olmalı. Aida64'den 1600MHz'de çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.