RAM CL değeri düşürülebilir mi?

Tamamdır, başlatıyorum.

@GKT

Bitti, bir hata oluşmadı.

Eki Görüntüle 1325558

Tamam şimdi TestMem5 indirip RAR'ın içindekileri masaüstüne çıkarın. Ardından bin klasöründeki 1usmus_v3.cfg yazan dosyayı not defteri ile açın ve Cycles yazan kısmı 10 yaptıktan sonra kaydedip çıkın. Testin bitmesi biraz zaman alacaktır, eğer herhangi bir sorun çıkmazsa son olarak garanti olması adına Memtest64 ile de test yapın. O biraz daha uzun süren bir test, mümkünse gece yatmadan önce açık bırakıp öyle başlatın testi.

Bu değerlerde bir problem çıkacağını sanmıyorum fakat yine de kontrol etmek de fayda var. Eğer herhangi bir hata olmazsa yarın alt gecikme değerlerini ve voltajı biraz daha düşürmeyi deneriz. Şimdilik benden bu kadar hocam, eğer testlerde herhangi bir problem çıkarsa Default ayara çekin yarın tekrar bakalım. İyi geceler.

Tamamdır, her şey için teşekkürler.

Test esnasında elektrikler gitti. Şansa bak...

Son düzenleme:
İfadeler: GKT

Açıkçası ben oyun içinde FPS olarak fark görmedim.

Vaktiniz varsa yarın müsait olduğunuz bir zaman beni etiketleyin, alt gecikmeleri biraz daha düşürmeyi deneyelim hocam. Eğer uğraşmak istemiyor ve testlerde de bir sorun görmediyseniz bu şekilde kalabilir.

Vaktiniz varsa yarın müsait olduğunuz bir zaman beni etiketleyin, alt gecikmeleri biraz daha düşürmeyi deneyelim hocam. Eğer uğraşmak istemiyor ve testlerde de bir sorun görmediyseniz bu şekilde kalabilir.

Testlerde bir sorun yok hocam, uzun süreli oyun da oynadım hiç sorun yaşatmadı. Daha fazla düşürmenin etkisi olursa yaparım fakat sizde çok vakit ayırdınız, sizi daha fazla uğraştırmak istemiyorum açıkçası.

Eğer böyle kalırsa gecikmeler voltajı 1.40V'da tutayım mı? Yoksa Auto'ya alıp mı kullanayım artık.

İfadeler: GKT

Benlik sorun yok hocam, yardım etmekten keyif alıyorum. 1.35V ile yine testlerde bir sorun vermezse o şekilde kullanabilirsiniz fakat tekrar uğraşmak istemiyorsanız 1.4V'da problemli bir değer değil böyle de kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…