Beğenen biri değildim sırf Roman resmini görünce beğendim.Eşit olması daha iyi olur fakat arkadaşın dediği gibi sorun çıkmaz genelde.
Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2400MHz CL15 Single Ram-HX424C15FB2/8 | ITOPYA bende bu var şunu almayı düşünüyorum mesela HYPERX Fury 8GB Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYAAz CL daha iyi. CL farkı genelde sorun çıkarmaz, anakart otomatik olarak hem CL'yi hem de frekansı eşitler zaten. Çok çok düşük olsa da uyumsuzluk ihtimali her zaman var.
Tam şimdi değiştirdim be.Beğenen biri değildim sırf Roman resmini görünce beğendim.
2400 mhz ram al ya da 2 tane 3200mhz al.Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2400MHz CL15 Single Ram-HX424C15FB2/8 | ITOPYA bende bu var şunu almayı düşünüyorum mesela HYPERX Fury 8GB Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA
CL değerleri biri büyük biri küçük ise hız düşmesi olabilir CL ve MHZ aynı olan RAM almanı tavsiye edrimKingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2400MHz CL15 Single Ram-HX424C15FB2/8 | ITOPYA bende bu var şunu almayı düşünüyorum mesela HYPERX Fury 8GB Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA
çalışır sıkıntı olmazMerhabalar, bende şu an 8 GB 3200 CL18 RAM var. Ben buna bir 8 daha eklemek istiyorum fakat şu CL farkı olayı sıkıntı çıkartır mı? Mesela almak istediğim RAM CL16. Bir de CL artınca mı daha iyi oluyor, yoksa azalınca mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.