Bartuu- Hectopat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 178 Çözümler 2 15 Şubat 2022 #21 Uyarı aldığım için yazamadım RAM overclock kısmında TCL kısmını değiştridim cas latency 18 oldu biraz kurcalasam 16'yı elde edebilirim sanırsam. Edit: O ayarı yapınca hız 2400MHz düşmüş The Front Man dedi: Enteresan. Bu attığım SS'teki ürün MSI Leopard GP73 bu arada. Genişletmek için tıkla... Sanırım yaptım Memory clock Speed altındaki TCL değerini teker teker azalttım ve 10h clk gibi bir değere gelince CL değeri istediğim gibi 16 oldu. Dosya Ekleri cpuz.png 16,8 KB · Görüntüleme: 32 hw.png 52,8 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleme: 15 Şubat 2022
Uyarı aldığım için yazamadım RAM overclock kısmında TCL kısmını değiştridim cas latency 18 oldu biraz kurcalasam 16'yı elde edebilirim sanırsam. Edit: O ayarı yapınca hız 2400MHz düşmüş The Front Man dedi: Enteresan. Bu attığım SS'teki ürün MSI Leopard GP73 bu arada. Genişletmek için tıkla... Sanırım yaptım Memory clock Speed altındaki TCL değerini teker teker azalttım ve 10h clk gibi bir değere gelince CL değeri istediğim gibi 16 oldu.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #22 Bartuu- dedi: Uyarı aldığım için yazamadım RAM overclock kısmında TCL kısmını değiştridim cas latency 18 oldu biraz kurcalasam 16'yı elde edebilirim sanırsam. Genişletmek için tıkla... Voltaj vermediysen şu an bu ayar stabil olmayabilir.
Bartuu- dedi: Uyarı aldığım için yazamadım RAM overclock kısmında TCL kısmını değiştridim cas latency 18 oldu biraz kurcalasam 16'yı elde edebilirim sanırsam. Genişletmek için tıkla... Voltaj vermediysen şu an bu ayar stabil olmayabilir.
Bartuu- Hectopat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 178 Çözümler 2 15 Şubat 2022 #23 The Front Man dedi: Enteresan. Bu attığım SS'teki ürün MSI Leopard GP73 bu arada. Genişletmek için tıkla... Peki CL değer16 diye diğer değerlerin 23 falan olması bir sorun yaratır mı? The Front Man dedi: Voltaj vermediysen şu an bu ayar stabil olmayabilir. Genişletmek için tıkla... BIOS da ne diye geçer adı benim BIOS farklı overclocked kısmında göremedim.
The Front Man dedi: Enteresan. Bu attığım SS'teki ürün MSI Leopard GP73 bu arada. Genişletmek için tıkla... Peki CL değer16 diye diğer değerlerin 23 falan olması bir sorun yaratır mı? The Front Man dedi: Voltaj vermediysen şu an bu ayar stabil olmayabilir. Genişletmek için tıkla... BIOS da ne diye geçer adı benim BIOS farklı overclocked kısmında göremedim.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #24 Bartuu- dedi: Peki CL değer16 diye diğer değerlerin 23 falan olması bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yaratmaz. Bartuu- dedi: BIOS'ta ne diye geçer adı benim BIOS farklı overclocked kısmında göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam HWiNFO'da DRAM Voltage isminde bir ayar olması lazım, onun resmini atar mısın? İsmi farklı olabilir.
Bartuu- dedi: Peki CL değer16 diye diğer değerlerin 23 falan olması bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yaratmaz. Bartuu- dedi: BIOS'ta ne diye geçer adı benim BIOS farklı overclocked kısmında göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam HWiNFO'da DRAM Voltage isminde bir ayar olması lazım, onun resmini atar mısın? İsmi farklı olabilir.
Bartuu- Hectopat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 178 Çözümler 2 15 Şubat 2022 #25 The Front Man dedi: Hayır yaratmaz. Hocam HWiNFO'da dram voltage isminde bir ayar olması lazım, onun resmini atar mısın? İsmi farklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Baktım ama bulamadım. The Front Man dedi: Hayır yaratmaz. Hocam HWiNFO'da dram voltage isminde bir ayar olması lazım, onun resmini atar mısın? İsmi farklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Burası mı? Dosya Ekleri mo.png 81,6 KB · Görüntüleme: 40
The Front Man dedi: Hayır yaratmaz. Hocam HWiNFO'da dram voltage isminde bir ayar olması lazım, onun resmini atar mısın? İsmi farklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Baktım ama bulamadım. The Front Man dedi: Hayır yaratmaz. Hocam HWiNFO'da dram voltage isminde bir ayar olması lazım, onun resmini atar mısın? İsmi farklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Burası mı?