RAM değerlerinde bir sorun var mı?

egekocak00

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam. Yeni aldığım RAM'in CL değerinin doğru değerlerde çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Rica etsem aşağıdaki değerler ile RAM'in özellikleri örtüşüyor mu diye bakar mısınız? Teşekkürler.

CAS Hızı: 16 ns
Kullanım Tipi: DDR4
Voltaj:1.35V
Bellek Hızı: 3200MHz

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    20 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 41
Dostlar selam. Yeni aldığım RAM'in CL değerinin doğru değerlerde çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Rica etsem aşağıdaki değerler ile RAM'in özellikleri örtüşüyor mu diye bakar mısınız? Teşekkürler.

ZenTimings ile görsel atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

2666MHz CL 18 ve 1.2V'da çalışıyor.

2666MHz'de CL16 çalışması gerekmez mi?

RAM'in 3200MHz yken 2666MHz de de çalışması bir sorun anakartının desteklediği Max RAM özelliklerini bilmediğim için bir şey diyemicem.

Kardeşim ZenTimings ile görsel atar mısın dedim cevap bile vermedin. Anakart markanı tahmin mi edeceğiz? Ekran görseli alıp atarsan ZenTimings ile yardımcı olacağız.

Az sakin. Anakartım Gigabyte A320M-H.

CL18 ve 2666MHz hızındasın XMP profili vardır var BIOS'ta profile 1 yazar seçebilir sonra tekrar dener misin?
Sakinlikten değil kardeşim cevap dahi vermedin, bak mesela ben sana ekrana atacağım üstte anakartım falan yazıyor, sen sanırım kesip attın ekranı bize ve işimize yarayacak yeri kesmişsin.

Dosya Ekleri

• Zentim.png
    Zentim.png
    56 KB · Görüntüleme: 28

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı