RAM düşük hızda çalışıyor

Anakartını %100 güncelle hocam. BIOS sürümü çok eskide kalmış.

Bununla alakalı olabilir. En güncel BIOS sürümü genellikle önceki BIOS değişikliklerini de içerir. Fakat 2 kere güncelleyebilirsin. Örnek; önce en yeni BIOS'a'u değil de 1 ve 2 sürüm öncesini tekrar DOCP açmayı dene olmazsa ardından en güncel BIOS'u güncelle.

Ayrıca ne hatası verdiğini de söylemiyorsun. Fotoğraf veya hata bilgisini paylaşırsan daha net bir şeyler söylerim.

Hocam senin için tekrar aynı hatayı alıp fotoğrafını buraya atacağım hocam ama önce güncelleyip mi yapayım yoksa daha sonra mı güncelleyeyim?

Anakartını %100 güncelle hocam. BIOS sürümü çok eskide kalmış.

Bununla alakalı olabilir. En güncel BIOS sürümü genellikle önceki BIOS değişikliklerini de içerir. Fakat 2 kere güncelleyebilirsin. Örnek; önce en yeni BIOS'a'u değil de 1 ve 2 sürüm öncesini tekrar DOCP açmayı dene olmazsa ardından en güncel BIOS'u güncelle.

Ayrıca ne hatası verdiğini de söylemiyorsun. Fotoğraf veya hata bilgisini paylaşırsan daha net bir şeyler söylerim.
Bios üzerinden DOCP açtığım zaman bilgisayar kendini 5. denemeden sonra açıyor ve böyle bir hata veriyor sonra biostan default yapıp anca açabiliyorum
1744369435606.jpeg

1744372290052.jpeg

Sıkıntı burada ki DRAM status değil mi? Profile 1 yaptığım an dediğim hatayı alıyorum adamlar A2 ve B2 yerine A1 B1 yapmışlar.

Son düzenleme:
RAM'lerden sadece birini A2 slotuna takarak tekrar DOCP açmayı dener misin? PC'ye sadece bir adet RAM takılı olsun.

Kanka tekrar merhaba A1 ve B1 slotlarından çıkarıp A2 ve b2'ye taktım ama oturmadılar kendilerinden klips sesi gelmedi yani, sonra tekrar A1 ve B1'e taktım tak diye oturdular. Acaba A2 B2 slotarı mı bozuk yoksa 5 yıldır içini temizlemediğim için slotlar toz alıp oturmuyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı