omerbaykalla
Centipat
Daha fazla
Çözüldü: XMP nasıl açılır?
Merhaba. 3200 MHz olan RAM'ler 2133 MHz'de çalıştığı için XMP ayarını açmaya karar verdim. Nasıl açabilirim? RAM'ler: Corsair Vengeance LPX 2x8GB CL16 DDR4.www.technopat.net
Hocam şimdi daha büyük bir sıkıntım var 3200MHz yaptın BIOS'tan kaydet çık dedim bekledim siyah ekran 10 dk geçti dedim kapatıp açayım bastım kasanın tuşuna kapanmıyor denedim falan sonra fişi çektim tekrar taktım ama nafile bu sefer de fanlar açılıyor anakart ışığı yanıyor ama monitöre goruntu gelmiyor direksiyon seti hep ceviriyordu kendini çevmiyor fare ışığı yok sadece garip bir şekilde klavye ışığı yanıyor ne yapabilirim diye baktım forumlara CMOS restartlatin diyor BIOS'u ama onu da bulamadım ne yapabilirim çözerseniz Allah sizden razı olsun ;/
KONU COZULDU BU YAZIYI SILIP FARKLI KONU ACICAMHocam şimdi daha büyük bir sıkıntım var 3200MHz yaptın BIOS'tan kaydet çık dedim bekledim siyah ekran 10 dk geçti dedim kapatıp açayım bastım kasanın tuşuna kapanmıyor denedim falan sonra fişi çektim tekrar taktım ama nafile bu sefer de fanlar açılıyor anakart ışığı yanıyor ama monitöre goruntu gelmiyor direksiyon seti hep ceviriyordu kendini çevmiyor fare ışığı yok sadece garip bir şekilde klavye ışığı yanıyor ne yapabilirim diye baktım forumlara CMOS restartlatin diyor BIOS'u ama onu da bulamadım ne yapabilirim çözerseniz Allah sizden razı olsun ;/