Garfield™ Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uyku Gurmesi 3 Aralık 2020 #1 Görev yöneticisinden baktığım zaman bellek hızım 1 görünüyor. Format atmadan önce bu alanda 1400 yazıyordu. M.2 SSD takıp format attım. Daha sonrasında BIOS ayarlarına da baktım. Orada 2800 görünüyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.JPG 74,2 KB · Görüntüleme: 62 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2020
Görev yöneticisinden baktığım zaman bellek hızım 1 görünüyor. Format atmadan önce bu alanda 1400 yazıyordu. M.2 SSD takıp format attım. Daha sonrasında BIOS ayarlarına da baktım. Orada 2800 görünüyor.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.490 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 3 Aralık 2020 #2 Görev yöneticisini tam ekran yaparsanız oradaki sayının tamamını görebilirsiniz. BIOS'ta 2800 yazıyorsa öyledir muhtemelen. Emin olmak için CPU-Z indirip Memory ve SPD kısımlarındaki tüm slotları paylaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Görev yöneticisini tam ekran yaparsanız oradaki sayının tamamını görebilirsiniz. BIOS'ta 2800 yazıyorsa öyledir muhtemelen. Emin olmak için CPU-Z indirip Memory ve SPD kısımlarındaki tüm slotları paylaşabilirsiniz.
KS KS Garfield™ Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uyku Gurmesi 3 Aralık 2020 #3 Vavien. dedi: Görev yöneticisini tam ekran yaparsanız oradaki sayının tamamını görebilirsiniz. BIOS'ta 2800 yazıyorsa öyledir muhtemelen. Emin olmak için CPU-Z indirip Memory ve SPD kısımlarındaki tüm slotları paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok dikkatsizim, aşırı dozda dikkatsizim. Bunu nasıl yeneceğimi bilmiyorum. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Görev yöneticisini tam ekran yaparsanız oradaki sayının tamamını görebilirsiniz. BIOS'ta 2800 yazıyorsa öyledir muhtemelen. Emin olmak için CPU-Z indirip Memory ve SPD kısımlarındaki tüm slotları paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok dikkatsizim, aşırı dozda dikkatsizim. Bunu nasıl yeneceğimi bilmiyorum. Teşekkür ederim.