Batuhan2509 Femtopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 16 GB RAM'im var, bir anda yükseliyor kullanımı ve bilgisayarım donmaya başlıyor. Res atmadan düzelmiyor benim de. Çözümünü bilen yok mu ya?
16 GB RAM'im var, bir anda yükseliyor kullanımı ve bilgisayarım donmaya başlıyor. Res atmadan düzelmiyor benim de. Çözümünü bilen yok mu ya?
trokhilos Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 78 8 Şubat 2021 #2 Kullandığın programlardan biri memory leak yapıyordur. Hangisi yapıyor bulman lazım. Google'a memory leak yaz, çözümleri dene. Artı 0 Eksi
Kullandığın programlardan biri memory leak yapıyordur. Hangisi yapıyor bulman lazım. Google'a memory leak yaz, çözümleri dene.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #3 Batuhan2509 dedi: 16 GB RAM'im var, bir anda yükseliyor kullanımı ve bilgisayarım donmaya başlıyor. Res atmadan düzelmiyor benim de. Çözümünü bilen yok mu ya? Genişletmek için tıkla... Memtest X86 indir ve test yap, sorun olursa RAM'leri tek tek dene, biri sorun yapıyorsa diğeri yapmıyorsa sorun yapanı söküp öyle kullan. Artı 0 Eksi
Batuhan2509 dedi: 16 GB RAM'im var, bir anda yükseliyor kullanımı ve bilgisayarım donmaya başlıyor. Res atmadan düzelmiyor benim de. Çözümünü bilen yok mu ya? Genişletmek için tıkla... Memtest X86 indir ve test yap, sorun olursa RAM'leri tek tek dene, biri sorun yapıyorsa diğeri yapmıyorsa sorun yapanı söküp öyle kullan.