RAM kullanımı düşürme

1GB kullansa ne değişecek acaba? Uygulama yükledikçe arka plan hizmetleri artıyor, vs. Windows güncellemesi gelir hizmetler artar. Ben PUBG emulatörü kurdum arkada otomatik açılıyor mesela.

Normalde 1,4 GB ile açılırdı şimdi 2,1 GB olarak açılıyor ama.
Bakın benim sistemim şu anda 7 GB RAM kullanıyor boşta. Umurumda mı? Değil. İşim aksamadığı sürece bakmıyorum bile. Siz de bakmayacaksınız. İsterse 8 GB kullansın, sorun teşkil etmez. Bellek taşması olup da sistem hata vermediği sürece bu bir sorun değil.

Tamamdır bu konu kapanabilir normal ise.
Bakın benim sistemim şu anda 7 GB RAM kullanıyor boşta. Umurumda mı? Değil. İşim aksamadığı sürece bakmıyorum bile. Siz de bakmayacaksınız. İsterse 8 GB kullansın, sorun teşkil etmez. Bellek taşması olup da sistem hata vermediği sürece bu bir sorun değil.

Peki teşekkürler.

Ben de bir ara kullanımlara ve verilere sık bakıyordum. Artık donmadıkça, işim aksamadıkça umurumda bile olmuyor. Bu bir takıntı oluyor sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı