Çözüldü RAM kullanımı düşürülebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba. Windows 11 yüksek RAM kullanımını düşürmenin bir yolu var mı yoksa illaki Linux veya Windows Lite versiyonlarından mı yüklemeliyim? 16 GB RAM'in 1ikisini boşta kullanıyor bize kalmıyor.

Sistem nedir sürücüler güncel mi?

İşlemci Windows güncel ekran kartı 1 önceki sürücü son sürücü çok stabil değil o yüzden güncellemedim.

Yani işin saçma tarafı çok temiz kullanıyorum sadece orijinal ürün açılması zorunlu hiçbir şey başlamaz ben gerekli gördüğümü gerektiğinde açarım boşa açık bir şey durmaz yine de 12 GB garip.

Virüs taraması yapın.

Virüs taraması yapın sonuç çıkmazsa temiz Windows 10 kurulumu yapın Windows 10'da böyle bir sorun olmazsa tekrar temiz Windows 11 kurun belki format zamanı gelmiştir ve bu sorun ne zamandan beri var.

Yani şöyle birkaç ay önce RAM Marvel Rivals oynarken %97leri görüyordu o zaman format attım diskleri böldüm ama yine yüksekti Windows 11 özürlü bir işletim sistemi olduğundan umursamadım çok ama sadece açtığımda bile ağırlık hissedince rahatsız etti.

Marvel Rivals oynamdan önce boşta da böyle full mü kullanıyordu RAM'i yoksa normal miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…