Windows 11 RAM kullanımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 1300 MB RAM ile bırak Windows 10'u, Windows 7 + Chrome kullanamazsın.
Demek istediğinizi anlamadım. Bir konuda 2 GB RAM'de boşta kaç MB RAM yediğini sormuştum 500-600 demişti bir üye, hemen gaza gelip VirtualBox'u açıp kurayım dedim ama sonuç vahim. 🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kurmuştum bu sabah sildim. Update'i kapatınca az yiyor.

Demek istediğinizi anlamadım bir konuda 2 GB RAM'de boşta kaç MB RAM yediğini sormuştum 500-600 demişti bir üye hemen gaza gelip VirtualBox'u açıp kurayım dedim sonuç vahim. 🤣

Güzel test etmişsiniz hocam. Demek istediğim günümüzde en hafif OS denilen Windows 7'yi bile kursan, elbet bu kişi internete girecek Chrome indirse, zaten Chrome 1 GB kesin alıyor. 300 MB Windows 7'ye bile yetmez. Onu kastetmiştim :D

Güzel test etmişsiniz hocam. Demek istediğim günümüzde en hafif OS denilen Windows 7'yi bile kursan, elbet bu kişi internete girecek Chrome indirse, zaten Chrome 1 GB kesin alıyor. 300 MB Windows 7'ye bile yetmez. Onu kastetmiştim :D
Zaten Microsoft Edge'i açmam 18 dakika sürdü.

Hocam ISO dosyasını düzenleme aracı içinden gereksiz şeyleri kaldırıp boyutu düşürüp optimize edebiliyorsunuz Windows'u.

Hocam Windows 10 2015 LTSB sürümü ile siz de çok rahat Windows 10 kullanabilirsiniz. 2 GB RAM ile boşta %20-25 RAM kullanımı var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı